به گزارش خبرگزاری ،محمد حمزهزاده، معاون هنری حوزه هنری و مدیرعامل انتشارات سوره مهر، با اشاره به فعالیتهای این انتشارات و با اعلام توسعه نشر الکترونیک در سال آینده گفت: بخش الکترونیک سوره مهر با عنوان «سما» سه سال است که در این راستا فعالیت میکند. از سال 88 تاکنون منابع متعددی در این راستا به نشر دیجیتال تبدیل شدهاند.
وی ادامه داد: بخش زیادی از منابع منتشر شده از سوی انتشارات سوره مهر به صورت دیجیتالی در اختیار مخاطبان قرار داده شده است که از این جمله میتوان به «دا» اشاره کرد. در نظر داریم که در سال جدید منابع بیشتری را به این صورت در اختیار مخاطبان قرار دهیم که در این راستا آثاری که پرمخاطبتر هستند مانند «نورالدین پسر ایران» و «پایی که جا ماند» در اولویت قرار دارند.
حمزهزاده در ادامه یادآور شد: سامانه نشر الکترونیک سوره مهر برای بازدیدکنندگان این قابلیت را فراهم کرده که آن را از طریق بلوتوث دریافت کرده و روی دستگاه خود مورد استفاده قرار دهند و از امکانات نرمافزاری آن استفاده کنند.
مدیرعامل انتشارات سوره مهر به حوزه کودک و نوجوان در این راستا اشاره و عنوان کرد: منظور از نشر الکترونیک، تنها ارائه فایل متنی آنها نیست، بلکه همکاری تعاملی میان برخی از مراکز را نیز در برنامه سال آینده خود داریم. در نظر داریم که کتابهایی که قابلیت تولید انیمیشن دارند، به صورت انیمیشن عرضه شود که مطمئناً آثار برتر حوزه کودک و نوجوان که قابلیت این امر را داشته باشند در این دسته قرار خواهند گرفت.
وی در ادامه یکی از دلایل توسعه این امر در انتشارات سوره مهر را وضعیت فعلی صنعت چاپ و گرانی کاغذ عنوان کرد و افزود: اگرچه بخشی از این امر به وضعیت فعلی در حزوه نشر بازمیگردد، اما کشف بازارهای جدید و توسعه بُعد اقتصادی نشر از دیگر مؤلفههایی بود که در این امر مورد نظر قرار گرفته است. به نظر میرسد برای اینکه بخواهیم بازارهای جدید برای نشر کشور پیدا کنیم و حرفی برای گفتن در این حوزه داشته باشیم، باید به فکر توسعه روشهای جدید نشر باشیم.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری ،مدیرعامل انتشارات سوره مهر یادآور شد: باید به فکر بازارهای جدید و بکری بود که غیر موازی با بازارهای فیزیکی کتاب فعالیت میکنند و از نظر اقتصادی میتوانند تا حدود بسیار زیادی جبرانکننده زحمات ناشران باشند. در سال گذشته برای نخستینبار در آمریکا اعلام شده که آمار فروش نشر الکترونیک در این کشور از میزان فروش نشر مکتوب پیشی گرفته است. این امر به معنای گسترش محصولات دیجیتال در دیگر کشورها است.
وی افزود: در کشور ما نیز به دلیل نبودن شبکه مناسب توزیع کتاب و نبود فروشگاههای مناسب جهت عرضه کتاب و همچنین بالا رفتن قیمت کتاب، به خصوص اگر با تصاویر و کاغذ مرغوب به چاپ برسد، ایجاب میکند که در جهت توسعه نشر الکترونیک قدم برداریم و آثار را با قیمت مناسبتر با شمارگان قابل اعتمادتری در اختیار مخاطبان قرار دهیم.
پایان پیام/
نظر شما