به گزارش خبرگزاری شبستان، حمیدرضا حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش در نخستین گردهمایی مسئولان و اعضای نمایندگیهای مجمع خیرین مدرسهساز شهر تهران گفت: در برنامه پنجم توسعه 500 میلیارد تومان برای بازسازی و مقاومسازی مدارس اختصاص داده شده است اما با توجه به کمبود فضای آموزشی در شهر تهران به عنوان پایتخت کشور اسلامی نیازمند توجه خیرین در این استان هستیم.
وی با اشاره به ثبتنام اینترنتی دانشآموزان برای نخستین بار اظهار کرد: ثبتنام اینترنتی آمار دانشآموزان را به شکل صحیح ارایه کرد و این موضوع میتوان طراز آموزش و پرورش کشور را در سطح بینالمللی متحول کند و از سوی دیگر گامی باشد در جهت تحقق عدالت آموزشی و تربیت اسلامی در سراسر کشور.
وی با تأکید بر نقش کلیدی خیرین مدرسهساز در ارتقای فضای آموزشی کشور خاطرنشان کرد: شهر تهران دارای 33 هزار کلاس درس است که 22 هزار کلاس از این آمار نیازمند بازسازی، مقاومسازی، تخریب و یا دارای مشکلات استیجاری هستند. در حقیقت 66 درصد مدارس شهر تهران نیازمند توجه ویژه هستند.
وی با اشاره به آغاز ساخت و بازسازی مدارس منطقه 10 تصریح کرد: در حال حاضر 19 مدرسه در منطقه 10 شهر تهران در حال ساخت و بازسازی هستند. امیدواریم در آیندهای نزدیک هیچ مدرسه دونوبتی نداشته باشیم و مدارس شهر تهران دارای تمام ویژگیهای مطلوب باشند.
حاجیبابایی با تأکید بر نقش ورزش در سلامت جسم و روح دانشآموزان افزود: هیچ مدرسهای نباید بدون سالن ورزشی ساخته شود زیرا این مراکز محل تربیت قهرمانان آینده کشور است.
وی با اشاره به امضای قرارداد میان وزارت مسکن و وزارت آموزش و پرورش گفت: در قراردادهای جدید پیشبینی شده است که هیچ مدرسهای بدون نمازخانه، سالن ورزشی و تجهیزات نباشد، این اماکن به کارآمدی مدارس کمک میکند.
در ادامه این گردهمایی، یزدیخواه، مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر نقش خیرین مدرسهساز در سطح ملی گفت: 240 میلیارد تومان تعهد خیرین استانی شهر تهران است که این رقم پنج برابر بودجه دولت در امر مدرسهسازی است.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: امروز امر مدرسهسازی فقط در میان فرهنگیان نیست بلکه جامعه دانشآموزی نیز برای سرمایهگذاری در این امر خطیر پیشقدم شدند.
وی با بیان اینکه تا پایان اردیبهشت تعهد خیرین به 400 میلیارد تومان میرسد، اظهار کرد: ممکن است تمام فضای آموزشی شهر تهران مملو از دانشآموز نباشد و این امر موجب کم شدن خدمترسانی به این شهر شد.
یزدیخواه افزود: سه هزار و 600 ساختمان در تهران داریم که مدرسه دولتی هستند و از این آمار 333 ساختمان مشکلدار وجود دارند که دارای تعدادی مدعی حقیقی و حقوقی هستند که در این حوزه نیز نیازمند توجه خیرین مدرسهساز هستیم.
یزدیخواه گفت: نزدیک به 10 واحد ساختمانی از ساختمانهای ستادی آموزش و پرورش برای اختصاص فضای آموزشی تخلیه شده و در اختیار این امر قرار گرفتند.
در ادامه این گردهمایی، عباسی، مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران گفت: از سال 79 تا سال 89 در استان تهران 660 مدرسه و پروژه آموزشی و پرورشی توسط خیرین مدرسهساز با هفت هزار کلاس درس و زیربنای هشت هزار و 800 مترمربع احداث شده است.
عباسی اظهار کرد: از ابتدای 84 در استان تهران 480 مدرسه با 1107 کلاس درس با اعتبارات دولتی و 318 پروژه با مشارکت دولت و خیرین ساخته شده است که این آمار نشان میدهد که 30 درصد فضای آموزشی استان تهران ظرف مدت شش سال گذشته ساخته شده است.
بنا بر این گزارش، حافظی، رییس جامعه خیرین مدرسهساز کشور با اشاره به برگزاری جشنواره خیرین در اردیبهشت سال 90 گفت: تعهد خیرین در سال جاری 500 میلیارد تومان افزایش یافته است و امیدواریم در سال 90 به دو هزار میلیارد تومان ارتقا یابد.
شایان ذکر است، نخستین گردهمایی مسئولان و اعضای نمایندگیهای مجمع خیرین مدرسهساز شهر تهران بعدازظهر پنجشنبه پنجم اسفند در مجمع خیرین مدرسهساز شهر تهران برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما