همفکری اعضای شوراها با با مردم عامل انسجام اجتماعی است

شهردار مشهد با بیان اینکه تنها راه کارساز برای اصلاح اجتماع بیمار و رفع معضلات آن تقویت ارتباط مردم با مسوولان است، گفت: همفکری اعضای شوراها با با مردم عامل انسجام اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید محمد پژمان شهردار، مشهد شب گذشته(26بهمن) در دومین نشست سالانه اعضای شوراهای اجتماعی 145 محله مشهد با اشاره به معضلات بزرگ در کلانشهرهای ایران اظهار داشت: امروز باورهای ملی و اسلامی ملت با حرکات حساب شده و آگاهانه مردم تقویت شده است چرا که با وجود تحریم های اقتصادی، افزایش قیمت ها و مشکلات معیشتی همگان همچنان پشتیبان ولایت فقیه بوده و در مقابل دشمنان ایستادگی کرده اند.


وی با بیان اینکه مهاجرت روستاییان به شهرهای بزرگ کشور و ورود مردم با فرهنگ های مختلف باعث شده که هیچ گاه شاهد انسجام اجتماعی در کلانشهرهایی مانند مشهد نباشیم، افزود: جوامع هر چه بزرگتر می شوند، پیچیدگی مسائل و مشکلات آنها بیشتر و در نتیجه یافتن راهکارهایی برای حفظ آرامش مردم و نظم اجتماعی دشوارتر می شود.

 

شهردار مشهد تصریح کرد: مردم ایران اسلامی ثابت کرده اند که در هر زمان با حضور پرشور و منسجم خود راهگشای مشکلات و کمبودها بوده اند چرا که مردم تنها خود می توانند برای سرنوشت شان تصمیم بگیرند.


پژمان افزود: با توجه به افزایش فشار زندگی اجتماعی و ماشینی بر مردم به طور قطع رفع مشکلات کلان شهرهایی مانند مشهد به تنهایی از سوی دستگاه های اجرایی دولتی میسر نیست و تنها می توان از ظرفیت مردمی برای حل مشکلات بهره گرفت لذا تشکیل شوراهای اجتماعی محلات بهترین راهکار در این زمینه است.

 

وی با اشاره به مزایای تشکیل شوراهای اجتماعی محلات اظهار داشت: همفکری و همکاری اعضای شوراها با یکدیگر می تواند یک جامعه آسیب دیده را اصلاح و بیماری آن را درمان کند، خودباوری و روحیه تعاون در مردم را تقویت کند و انسجام اجتماعی بوجود آورد.

 

پژمان گفت: تنها راه چاره و کارساز برای اصلاح اجتماع بیمار و رفع معضلات آن تقویت ارتباط مردم با مسوولان و استفاده از ایده ها و نظرات مردمی در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها برای عمران و آبادانی است.

 

وی با بیان اینکه امسال وضعیت درآمد شهرداری مشهد در مقایسه با برخی شهرهای کشور که در رکود بسر می برند مطلوب بوده لذا اجرای هیچ پروژه عمرانی تعطیل نشده است، تصریح کرد: با وجود نوسانات در بازار و افزایش قیمت‌ ها بویژه در بخش مصالح ساختمانی اجرای هیچ پروژه ای در این شهر تاخیر نداشته است.


بنا به گزارش شبستان در ادامه این نشست حسین شادکام، معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار مشهد اظهار داشت: 145 محله مشهد دارای شورای اجتماعی با هزار و 99 عضو است که این اعضا نمایندگان ساکنین هر محله برای پیگیری مشکلات در بخش های بهداشت، بانوان، کسبه، کلانتری، فضای سبز، مسجد و سایر بخشها هستند.

 

وی افزود: منطقه دو با 23 ، منطقه هفت با 17 و منطقه شش با 10 شورای اجتماعی محله به ترتیب در بین مناطق 11 گانه شهرداری مشهد مقام اول تا سوم را به لحاظ شمار شوراها دارند.

 

معاون شهردار مشهد گفت: 58 درصد اعضای شوراهای اجتماعی محلات این شهر دارای مدارک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هستند که بنیه علمی آنان ظرفیت بالایی برای توسعه هر چه بیشتر بخشهای مختلف شهری با همکاری مردم به شمار می رود.

 

شادکام گفت: شورای اجتماعی محلات به صورت فصلی نشست هایی را برگزار و طرحهایی را مصوب می کند که از ابتدای تشکیل شوراهای اجتماعی محلات تاکنون در شهر مشهد در نتیجه برگزاری هزار و 265 جلسه شش هزار مصوبه پیش نویس شده که بیش از 70 درصد آنها اجرایی شده است.

 

معاون شهردار مشهد با اشاره به اینکه در 11 ماه امسال نیز اعضای شوراهای اجتماعی محلات مشهد 810 جلسه برگزار کرده اند که سه هزار و 700 مصوبه در پی داشته است، تصریح کرد: از محل اعتبارات شوراهای اجتماعی محلات مشهد در 11 ماه امسال یکهزار و 421 مصوبه اجرایی شده است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 228599

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha