به گزارش خبرگزاری شبستان،"محمد ابراهیم نیا" امروز (سه شنبه)، اظهار داشت: عملیات اجرایی این سد هم اکنون آماده کلنگ زنی است و ظرف یکی دو هفته آینده آغاز می شود.
وی از طرح سد بختیاری به عنوان یک مگاپروژه یاد کرد و درخصوص ساز و کار تامین مالی سد بختیاری گفت: طبق مجوزهایی گرفته شده توسط وزارت نیرو، از محل تهاتر دو نیروگاه شهید رجایی یک و دو و مسجد سلیمان قرار است این طرح اجرا شود.
وی افزود: پیمانکار در قبال عوایدی که از نیروگاه ها حاصل می شود، باید این پروژه را اجرا کند.
مدیرکل دفتر مهندسی و معیارهای فنی آب و آبفای وزارت نیرو تصریح کرد: این موضوع به صورت ترک تشریفات پیگیری شد و ترک تشریفات آن از معاونت نظارت راهبردی رییس جمهوری اخذ شده است.
به گفته وی، قرار است کار توسط مجموعه قرارگاه خاتم الانبیاء یا سپاسد پیگیری شود.
وی افزود: شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در حال پیگیری مباحث قراردادی این سد و حل و فصل موضوع های مربوط به تهاتر است.
مدیرکل دفتر مهندسی و معیارهای فنی آب و آبفای وزارت نیرو ارزش پروژه سد بختیاری را حدود 30 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: کل هزینه تنها از طریق تهاتر نیروگاه های یادشده تامین می شود و مشکل خاصی در آغاز عملیات اجرایی آن وجود ندارد.
وی یادآور شد: در یک مقطع بحث فاینانس چین برای اجرای این سد مطرح بود اما از آن جایی که این سد مرتفع ترین سد بتنی دو قوسی جهان و پروژه ای ملی بوده و وزارت نیرو جشن خودکفایی صنعت سدسازی را برپا کرده است، این ظرفیت در کشور وجود دارد که به دست توانای متخصصان داخلی حل و فصل شود.
وی ادامه داد: به همین دلیل، اجرای پروژه تغییر ریل داده و قرار است از طریق مجموعه داخلی کشور سد عملیاتی شود.
پایان پیام/
نظر شما