همایش زکات مال التجاره در سنندج برگزار شد

اولین همایش زکات مال التجاره شهر سنندج با حضور مسئولان، روحانیون، اصناف و بازاریان در سالن اجتماعات شهدای روحانی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان، امروز(5اسفند) در این همایش گفت: زکات به عنوان پشتوانه مالی جامعه اسلامی موجب تزکیه نفس و قلوب مسلمانان می شود.


علی اکبر بسطامی افزود: یکی از فلسفه های زکات پر کردن چالش های اجتماعی است زیرا در استان کمتر توسعه یافته کردستان بیش از 130 هزار انسان نیازمند وجود دارد که باید برای ریشه کنی فقر در جامعه اسلامی به فرامین انبیا و اصحاب عمل کرد.


وی با تاکید بر اینکه علما و مسئولان زکات باید برای ترویج فریضه بزرگ زکات در جامعه تلاش کنند تا در برطرف کردن فقر در جامعه اسلامی موفق عمل کرد، اظهار داشت: زکات یک رسالت بزرگ قرآنی است که از سوی بزرگان دین، اصحاب و صلحا بسیار مورد تاکید بوده که در این راستا باید بر اساس فرمان حاکم زمان و برابر دستورات قرآن عمل شود.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان تصریح کرد: در احیای این فریضه الهی، تلاش بیش از پیش مسئولان و رؤسای ستاد احیای زکات شهرستان‌ها و بخش‌ها در ترویج فرهنگ پرداخت زکات و همچنین بهره‌مندی از طلاب و روحانیان در امر تبلیغات و فرهنگ‌سازی زکات مورد تأکید قرار داد.
 

یکی از روحانیون منطقه نیز در ادامه این همایش گفت: تنها با انجام تبلیغات مناسب می توان فرهنگ پرداخت زکات را در جامعه ایجاد کرد که مردم ضمن عمل به تکلیف الهی و شرعی خود باعث شوند نیازهای اقتصادی محرومان برآورده و فقر زدایی در جامعه صورت گیرد.


ماموستا سید محمد حسینی، کمک به اقشار نیازمند جامعه را جزو وظایف هر مسلمان دانست که باید در این کمک چهارچوب عزت و نفس طرف مقابل محفوظ شود.

 

وی با بیان اینکه پرداخت زکات عامل فقرزدایی و همبستگی در جامعه است، اذعان کرد: پرداخت زکات از رکود ثروت جلوگیری کرده و آن را به گردش در می آورد و موجب استفاده همه اقشار جامعه می شود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، این مقام مسئول با بیان اینکه زکات، کلید برکت و زیاد شدن رزق است، افزود: با پرداخت زکات، فقرا به حق خویش و افراد غنی نیز فریضه الهی خود عمل کرده و چهره فقر از جامعه اسلامی زدوده می شود و اهمیت این فریضه الهی در روایات، احادیث مورد تاکید قرار گرفته است و به احترام زکات دهنده در دین اسلام سفارش شده است.

 

وی اضافه کرد: از جمله اصلی‌ترین برکات پرداخت زکات در جامعه اسلامی زدودن فقر و محرومیت از رخساره اجتماع است و همچنانکه پرداخت زکات در زندگی مادی و معنوی دریافت‌کننده آن موثر است در زندگی پرداخت‌کننده تأثیر دوچندان دارد.


 

پایان پیام/

کد خبر 22728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha