به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حسین نبی لو، دیبر ستاد احیای زکات کشور امروز (4 اسفند) در همایش زکات با عنوان "تجلیل از فعالان امر زکات و خیرین" گفت: این ستاد در سال 75 و به تاکید مقام معظم رهبری تشکیل شد.
وی افزود: از فعالیت های این ستاد تا سال 83 به دلیل عدم همراهی مسئولان توفیق خاصی حاصل نشد که در بررسی های صورت گرفته توسط اعضای این ستاد و حجت الاسلام قرائتی و دیدار با آیت الله العظمی خامنه ای در این خصوص و نامه ایشان تغییرات خوبی حاصل شد.
دیبر ستاد احیای زکات کشور، ادامه داد: در نامه مقام معظم رهبری این بحث به کمیته امداد امام خمینی (ره) واگذار شد و امام جمعه هر استان نیز به عنوان مسئول این ستاد بر فعالیت های این کمیته نظارت دارد.
وی خاطرنشان کرد: میزان واریزی ها به حساب زکات کشور درسالهای 75 تا 83 رقم در حد انتظاری نبود و در نهایت به 200 میلیون تومان می رسید که در سال 87 این میزان به 67 میلیارد تومان رسید.
نبی لو گفت: از این 67 میلیارد تومان، 18 میلیارد صرفا برای فقرا صرف شد و با مابقی آن 3285 پروژه شامل مرمت، نوسازی و ساخت 1800 باب مسجد، ساخت 80 خانه عالم و دیگر پروژه های روستایی به بهره برداری رسیده است.
وی ضمن مثبت ارزیابی کردن روند پرداخت زکات در میان مردم، تصریح کرد: تقاضای ما از امام جمعه استان ها، حوزه های علمیه و طلاب این است که بحث زکات را جدی تر پیگیری کنند و در فرصت های تبلیغ به این مسئله تا مرحله اعتماد سازی د رکنار بحث تحقیق و پژوهش بپردازند.
دیبر ستاد احیای زکات کشور ادامه داد: در حال حاضر مسئولان نسبت به مردم در خصوص این امر عقب هستند و این مشکل اصلی ماست.
وی در پایان با اشاره به اعتماد مردم در روستاها به روحانیت بیش از هر قشر دیگر، گفت: روحانیون در هر روستایی که به صورت جدی به این امر پرداخته اند به توفیقات چشمگیری دست یافته اند.
پایان پیام/
نظر شما