به گزارش خبرنگار شبستان، شفیعیزاده، دبیر همایش فناوری و نوآوری make گفت: این جایزه در دنیا بیش از 16 سال سابقه برگزاری دارد که در ایران امسال برای دومین بار برگزار شد. این جایزه حاصل سرمایهگذاری مشترک چند شرکت بینالمللی بوده و در واقع make ارزیابی مدیریت دانش است.
وی افزود: سازمانهایی که در make شرکت میکنند بیش از دو هزار شرکت از 116 کشور هستند و هدف از فعالیتها خلق ارزش از دانش است. همچنین در ایران هم دانشگاه صنعتی شریف این امر را به عهده دارد و در واقع این دانشگاه جایگاهی برای جذب نخبگان کشور شده است.
وی با اشاره به مشارکتهای شرکتهای بزرگ بینالمللی در این جایزه افزود: در ایران 42 سازمان در این جایزه شرکتکننده اصلی بودهاند و 15 سازمان هم به عنوان عضو ناظر حضور داشتند.
شفیعیزاده با اشاره به اینکه ایران راه درازی در نهادینهکردن make به عنوان یک الگو برای مدیریت دانش در کشور در پیش دارد، افزود: این الگو 150 شاخص ارزیابی در هشت محور اصلی و 4 لایه دارد که از مهمترین این موارد میتوان به لزوم اعتقاد سازمان به مدیریت دانش اشاره کرد.
دبیر همایش Make یکی از مهمترین نکات ضعف شرکتهای ایرانی عدم نقش دانش در آینده سازمان و عدم خلق ارزش از دانش دانست و افزود: در کشورهای صنعتی دنیا در برنامهریزیهای سازمانی روی مدیریت دانش و درآمدزایی از این بخش حساب ویژهای باز میشود.
وی افزود: امسال میانگین نمره برندگان سال پیش این جایزه و میانگین شرکتهای ایرانی در make پایین آمده و شاید قسمتی از این موضوع مربوط به افزایش شرکتکنندگان در این جایزه باشد اما در مجموع نمره ایران تنزل پیدا کرده است.
وی از دیگر کمبودهای شرکتهای ایرانی را عدم الگوسازی از افراد موفق، مخفیکردن اشتباهات، پایینآمدن دریافت بازخوردها و پایینرفتن رتبه سازمانی مدیران دانش در چارت سازمانی دانست.
در پایان این مراسم، بانک پاسارگاد، شرکت لعاب ایران و فولاد مبارکه اصفهان به عنوان برگزیدگان به ترتیب رتبههای اول تا سوم و برندگان جایزه make در ایران معرفی شدند.
پایان پیام/
نظر شما