به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، لفته منصوری، مدیر کل کتابخانههای عمومی استان خوزستان، در این آیین که در فرودگاه اهواز برگزار شد، گفت: در خصوص گسترش مطالعه و فرهنگ کتابخوانی ما دو حالت داریم یا باید مردم را به کتابخانهها بیاوریم یا اینکه کتابخانهها را در جمع مردم بیاوریم.
وی با بیان اینکه مکان هایی همچون فرودگاه یا دیگر مراکز که جمعیت زیادی در آن جا تردد میکنند وجود ایستگاه مطالعه به مثابه کتابخانه است، افزود: بعضی کتابخانههای ما 9 هزارعنوان کتاب دارند اما این قفسه کوچک با این 15سلولی که دارد و هر سلول نیز حدوداً 20 جلد کتاب را شامل میشود با توجه به چرخشی که در طول یک سال دارد منابع آن از کتابخانه مرکزی استان بیشتر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه همین ایستگاه مطالعه کوچک را اگر با کتابخانههای دیگر مقایسه کنیم میزان گردش کتاب آن بسیار زیاد است، در خصوص تأمین کتابهای ایستگاههای مطالعه، بیان کرد: تأمین کتاب این ایستگاهها بر عهده نهاد کتابخانه عمومی کشور است و اکنون برای همین 2 ایستگاه مطالعهای که در فرودگاه اهواز است 63 هزار جلد کتاب در نظر داریم که به طور مرتب تأمین میشوند.
منصوری، با اشاره به اینکه از 140 ایستگاه کتاب امروز 7 ایستگاه را افتتاح میکنیم. مجموعه کتابهایی که برای اینها در استان وارد شده 135 هزار جلد کتاب برای 7 ایستگاه در مدت سه ماه است، ابراز امیدواری کرد: مردم فرهنگ دوست خوزستان از این طرح استقبال کنند و خواهش ما از مردم این است که وقتی به این ایستگاهها مراجعه میکنند یک کتاب بردارند و بعد از استفاده آن را در محفظه مخصوص قرار دهند.
همچنین ناصر صفاری، مدیر ترمینال فرودگاه بینالمللی شهرستان اهواز، خاطر نشان کرد: در فرودگاهها و ایستگاه های ایستایی که تأخیرهایی ممکن است به وجود بیاید طرح ایستگاههای مطالعه بسیار همخوانی دارد.
وی تصریح کرد: امیدواریم که کتابخوانی و جایگزینی کتاب ها در ایستگاه های مطالعه به صورت دایم باشد و از مسافران و مردم میخواهیم که بعد از مطالعه کتاب ها آنها را برگردانند تا این امر برای همه مردم میسر بوده و کتاب جایی نرود که استفاده نداشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما