خبرگزاری شبستان، "احمد الجنبی" عراقی در سال 2000 به آلمان مهاجرت کرد و ظرف زمان کوتاهی وارد سرویس اطلاعاتی این کشور با کوله باری از دروغ شد.
اخباری که با اتکاء به آن الجنبی توانست جایگاه بالایی در این سازمان بیابد،اخباری درباره تسهیلات اتمی و شیمیایی که براساس آن صدام حسین با تجهیز به سلاح های اتمی دنیا را تهدید می کند.
با این وجود، سازمان اطلاعات آلمان منصفانه با این اطلاعات برخورد کرد و به محض مشتبه شدن سایه دروغ بر آنها، این عراقی را اخراج کرد.
در میان کشورهای غربی، چشمان طماع دولت آمریکا که به دست جرج دبلیو بوش زمامداری می شد، به سرعت از موقعیت استفاده و با وجود آنکه بوش می دانست این اخبار دروغ است از آنها استقبال کرد.
این در حالی است که در آن زمان حتی سازمان جاسوسی آمریکا،سیا نیز از دروغین بودن اخبار سخن گفت، اما از آنجایی که سیا از نیات جنگی بوش علیه عراق آگاهی داشت این اطلاعات را بهانه خوبی برای تقدیم به بوش یافت.
به دنبال ابراز رضایت بوش از دریافت اخبار دروغ فرمانبرداران این رئیس جمهور تلاش کردند با ایجاد میدانی از رقابت در ساخت اخبار ساختگی بهانه های این جنگ را دامن بزنند.
و بالاخره در سال 2003 کالین پاول وزیر امور خارجه وقت آمریکا با کلوله باری از دروغ راهی سازمان ملل شد و اخباری را که هیچ سندیتی نداشت، به گوش جهان رساند که عراق به بدترین نوع سلاح های شیمیایی مجهز است و دنیا در برابر این کشور در امان نیست.
به این ترتیب، آمریکا با ابراز نگرانی خود نسبت به سرنوشت جهان خود را پیش مرگ کشورها معرفی کرد و به گونه ای کار خود را جلوه داد که حمله آمریکا به عراق نوعی از خود گذشتگی است.
به گزارش یمن آبزرور، در این زمان سازمان سیا، کاخ سفید و رسانه های آمریکایی به یکباره اخبار دروغ ساخت و چرداخت و آن را به ذهن مردم تزریق می کردند.
درست در زمانی که دولت بوش دروغ های خود را باور کرده بود، مدارکی مستند یکی پس از دیگری مبنی بر عدم تجهیز عراق به سلاح های هسته ای فاش شد و مردم آمریکا پیش از سایرین چهره واقعی رئیس جمهور خود را شناختند.
کالین پاول پیشرو در اعتراف در رسانه های آمریکایی اعلام کرد: جنگ عراق جنگ خانمانسوز و بیهوده بود که هزینه ای بالغ بر یک تریلیون دلار را بر دوش کاخ سفید گذاشت.
رسانه های آمریکایی که تا این زمان مدافع جنگ بودند، و باعث شدند 80 درصد مردم آمریکا حادثه 11 سپتامبر را باور کنند، و به طرز تمسخر آمیزی یکباره به دروغین بودن این جنگ اعتراف کردند.
اما هم اکنون نیز دولت آمریکا با اتکاء به رسانه های خود تلاش دارد، مطالبی که درباره جهان اسلام دوست دارد، مردم باور کنند و شکی نیست که افشاگری های سایت ویکی لیکس یکی دیگر از همین سیاست های آمریکایی باشد.
نظر شما