به بهانه افشاگری به دیگران وصله نچسبانیم و تندروی نکنیم

آیت الله مکارم با بیان اینکه برای رسیدن به وحدت باید مسائل شرعی را رعایت کنیم و به بهانه افشاگری به همدیگر وصله نچسبانیم و تند‌روی نکنیم، گفت: اگر به این موارد عمل کنیم وحدت منسجم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله مکارم‌شیرازی، امروز(4 اسفند) در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، با اشاره به انقلاب‌های مردم خاور میانه، ایجاد اختلاف در اسلام را بسیار مذموم دانست و اظهار داشت: اعتماد عمومی سرمایه همکاری اجتماعی است و هر چه پایه‌های اجتماعی را سست کند در اسلام ممنوع است.

 

وی افزود: متاسفانه در عصر ما چیزی به نام افشاگری و روشنگری باب شده، که به بهانه آن تهمت، غیبت و سخن چینی انجام می‌گیرد.

 

آیت الله مکارم، با ابراز تاسف از اینکه در برخی از رسانه‌ها علیه دیگران تهمت زده می‌شود، بیان داشت: در برخی رسانه‌های ما کارهایی که در اسلام ممنوع است، در لباس افشاگری و روشنگری انجام می‌شود که گناه بسیار بزرگی است و عقوباتش در دنیا دامن انسان را می‌گیرد.

 

این مرجع تقلید، تصریح کرد: کسانی که قلم به دست دارند، یا تربیون در اختیارشان است، مراعات این مسائل را بکنند و به خود اجازه ندهند به بهانه افشاگری و روشنگری سخن‌چینی‌، تهمت و غیبت و مانند آن در جامعه صورت بگیرد، چرا که ما امروز به از هر زمان دیگر بیشتر به اتحاد نیاز داریم.

 

آیت‌الله مکارم‌شیرازی، وحدت امت اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: برای رسیدن به وحدت باید مسائل شرعی را رعایت کنیم و به بهانه افشاگری به همدیگر وصله نچسبانیم و تند‌روی و سخن‌چینی انجام ندهیم؛ اگر به این موارد عمل کنیم وحدت منسجم می‌شود و خداوند رحمتش را نیز شامل حال ما می‌کند.

 

به ‌گزارش مرکز خبر حوزه، وی با اشاره به هشدار وحشیانه حاکم لیبی به مردم مسلمان این کشور، اظهار داشت: ما نگران کشور لیبی هستیم که از همه جا وضعش عجیب‌تر است، زمام‌دار لیبی دیوانگی را به حد اوج رسانده که امیدواریم خدا مردم لیبی را از شر او و همدستانش نجات دهد و در کشورهای اسلامی مردم به خواسته‌هایشان که به وسیله قیام فوق‌العاده‌ای که دارند، برسند.

 

وی تصریح کرد: در چنین شرایطی وحدت مسلمانان از همه مسائل مهم تر است، چرا که طوفان عظیم سیاسی که در منطقه وزیدن گرفته است و ما هم در تاریخ به یاد نداریم که چنین اتفاقی افتاده باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 22496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha