علی بازگیر، مسئول پژوهشکده تعلیم و تربیت آموزش و پرورش استان لرستان، امروز ( 4 اسفند) در حاشیه همایش بررسی چالش ها و راهکارهای کاربست یافته های پژوهشی شورای تحقیقات آموزش و پرورش استان لرستان، به خبرنگار شبستان گفت: این همایش در راستای بررسی چرایی کاربردی نشدن یافته های پژوهشی با حضور پژوهشگران استانی و کشوری در استان لرستان برگزار شد.
وی پیدا کردن چالش ها در این بخش و ارائه راهکارهای لازم برای اجرایی شدن یافته های پژوهشی را از جمله اهداف این همایش دانست و افزود: همایش بررسی چالش ها و راهکارهای کاربست یافته های پژوهشی در چهار محور برگزار شد.
مسئول پژوهشکده تعلیم و تربیت آموزش و پرورش استان لرستان، با اشاره به ارسال 170 مقاله به دبیرخانه این همایش، اظهار داشت: دو سوم این مقالات به دلیل غیر مرتبط بودن و کپی اینترنتی حذف شد.
بازگیر، با اشاره به پذیرش 70 مقاله مرتبط در این همایش، بیان داشت: در مجموع پس از سه دوره داوری هشت نفر حائز عناوین برتر در این همایش شدند.
وی، با بیان اینکه پنج نفر در همایش یاد شده حائز عنوان نخست و دو نفر دوم شدند، یادآور شد: از هشت برگزیده همایش بررسی چالش ها و راهکارهای کاربست یافته های پژوهشی پنج نفر از پژوهشگران خارج از استان بودند.
بازگیربا، بیان اینکه ابتدا فراخوان همایش در سطح استانی اعلام شده بود، ادامه داد: با توجه به ارسال پوستر همایش برای استان های دیگر و اطلاع رسانی از طریق سایت این پژوهشکده بسیاری از مقالات از سایر استان های کشور به دبیرخانه همایش ارسال شده بود.
مسئول پژوهشکده تعلیم و تربیت آموزش و پرورش استان لرستان، با تاکید بر سیر صعودی فعالیت های این پژوهشکده در دو سال اخیر، خاطر نشان کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تصمیم گیری بر پایه پژوهش باید اهمیت پژوهش در دیدگاه مدیران نهادینه شود.
پایان پیام/
نظر شما