به گزارش خبرگزاری شبستان، در موزه امام علی (ع) آثار رقابتی رشته های نقاشی، خوشنویسی، مجسمه سازی، نگارگری، تصویرسازی و کاریکاتور به نمایش گذاشته شده است.
جشنواره تجسمی فجر نماد و پرچم هنر کشور است
حمید شاه آبادی؛ معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بخش رقابتی جشنواره تجسمی فجر در موزه امام علی گفت: جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در این دوره ها روند رو به رشدی داشته است و در پنجمین جشنواره مسوولان و دبیران بر کیفیت تاکید داشتند.
شاه آبادی ادامه داد: ایرانیان در دنیا به تولید فکر و خلاقیت شناخته شده اند و در عرصه هنر نیز این خلاقیت ها دیده می شود و جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر می تواند مهمترین بستر برای تولید و گسترش آثار هنرمندان خلاق باشد.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به رویکرد موضوعی پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر افزود: شورای دبیران جشنواره برای توجه و تقویت این رویکرد تلاش کردند و اثاری با موضوعات مورد نظر تولید شده است.
شاه آبادی ادامه داد: جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر می تواند به عنوان نماد و پرچم هنر کشور باشد و هنر ایران اسلامی را معرفی کند.
سید عباس میرهاشمی؛ دبیر کل پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر گفت: رشد و توسعه هنرهای تجسمی باعث رشد تفکر و تعمق در امور و موجب پایداری فرهنگی و همچنین ارتقای سلیقه در تمامی ابعاد انسانی و اجتماعی در جوامع است.
میرهاشمی با ارائه گزارشی درباره پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر افزود: آثار رقالبتی رشته های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، مجسمه سازی، کاریکاتور و تصویرسازی جشنواره در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) به نمایش گذاشته شده است. نمایشگاه آثار رشته های عکاسی، پوستر و سفال و سرامیک رقابتی جشنواره نیز سه شنبه 17 بهمن ماه در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می شود.
دبیر کل پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر ادامه داد: طبق برنامه ریزی قرار بود آثار رقابتی در موسسه فرهنگی هنری صبا به نمایش گذاشته شود که با تغییر آنی برنامه از سوی موسسه صبا و با همراهی و همکاری دوستان و همکاران موزه امام علی (ع) و فرهنگسرای نیاوران به این مجموعه ها منتقل شد.
وی با قدردانی از مدیران هنری و تجسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و موزه امام علی (ع) اظهار امیدواری کرد همراهی و مشارکت که از نسازهای اساسی فعالیت های فرهنگی است موجب رشد و شکوفایی بیش از پیش هنر شود.
بنا به گزارش روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر، در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) 118 اثر کاریکاتور از هنرمندان ایران و 19 کشور، 48 اثر تصویرسازی، 25 اثر مجسمه، 72 اثر نگارگری، 199 اثر خوشنویسی و 36 اثر نقاشی به نمایش گذاشته شده است.
نمایشگاه آثار رقابتی رشته های عکاسی، پوستر و سفال و سرامیک پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر ساعت 16:30 روز سه شنبه 17 بهمن ماه در فرهنگسرای نیاوران اغاز می شود.
پایان پیام/
نظر شما