هدف انقلاب احیای تفکر دینی در جامعه است

مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه فرهنگ را باید به مردم واگذار کرد، گفت: اگر فرهنگ به مردم واگذار شود شاهد فتح الفتوح خوبی در این عرصه خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، رضا معممی مقدم، مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور، شب گذشته (15 بهمن) در همایش نقش تشکل های دینی در انقلاب اسلامی که در سالن تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: امام خمینی (ره) دارای ویژگی های منحصر به فردی بود که همین امر باعث موفقیت ایشان شده بود.


وی افزود: وقتی انقلاب خواست به پیروزی برسد امام دستور داد تا هیئت های مذهبی و و مردم بیرون بیایند و دستور نداد که مستقیما با اسلحه به جنگ شاه بروند و همچنین زمانی که جنگ تحمیلی آغاز می شود باز امام می گوید که مردم به جبهه ها بروند.


معممی مقدم تصریح کرد: امام خمینی (ره) قائل به بسیج 20 میلیونی بود و همین باعث شکل گیری بسیج مردمی شد و در جنگی که 39 کشور جهان باعراق همراه شده بودند توانست پیروز شود و در واقع در آن زمان همه به مکتب امام ایمان داشتند چرا که یک مکتب نجات بخش برای افراد بود.


وی ادامه داد: در زمان انتخابات باز امام خمینی (ره) میزان رای مردم را اساس قرار داد و ایشان مردم را چه در سطح پایین و چه در سطح بالا در یک سطح می دیدند و به آنها شان و منزلت می بخشید.


مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور اضافه کرد: امام اعتقاد داشت تا اقتصاد نیز در دست مردم باشد و در حال حاضر دولت ها منابع اقتصادی و شرکت های سود ده را به جای اینکه به مردم بسپارند به بخش دولتی واگذار می کنند که متاسفانه اینگونه شاهد رانت خواری و اختلاس های 3 هزار میلیاردی هستیم.


وی با اشاره به اینکه فرهنگ را نیز باید به مردم واگذار کرد، تصریح کرد: اگر فرهنگ به مردم واگذار شود شاهد فتح الفتوح خوبی در این عرصه خواهیم بود.


معممی مقدم افزود: سازمان تبلیغات اسلامی بر اساس ماموریت ها و اساسنامه ای که دارد آماده است تا از همه ظرفیت های مدنی جامعه، هیئت های مذهبی ،زنان و مردان مبلغ برای ارائه فرهنگ به مردم استفاده کند.


وی اضافه کرد: هدف انقلاب اسلامی و امام راحل احیای تفکر دینی که همان عمل دینی در جامعه است بود و فرد گرایی در ساحت فقه سیاسی امام هیچ جایگاهی نداشت.


معممی مقدم با بیان اینکه گفتمان جدیدی در حوزه فرهنگی به وجود آمده است، گفت: در مباحث مهندسی فرهنگ از سال های گذشته به خصوص در دهه 80 برخی می گویند که فرهنگ قبض و بست دارد و نمی شود مهندسی کرد و باید دید که مشکلات کجاست و آنها را ریشه یابی کرد.


وی با اشاره به سریال های کره ای که در تلویزیون پخش می شود، افزود: نگاه مان این است که این فقط یک سریال است ولی در واقع آنها قهرمانان خودشان را برای شما الگو می کنند و فرزند شما به جای اینکه شمشیر حضرت ابوالفضل را در دست داشته باشد شمشیر جومونگ را به گردن می اندازد.


معممی مقدم ادامه داد: متاسفانه برخی ها هم این بازیگران را به ایران می آورند و رسانه ای ش می کنند و این امر موجب می شود که در کنار محصولات فرهنگی محصولاتی همچون سامسونگ و ال جی نیز به فروش برود.


وی اظهارداشت: فرزندان ما وقتی به هیئت می روند توحید و دین شان درست می شود و در واقع ظرفیت هیئت های مذهبی ظرفیتی بی بدیل است و مکتبی انسان ساز برای ما است.


مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: علت غلبه بر شاه و پیروزی انقلاب اسلامی هیئت های مذهبی بود و این امر باید تداوم داشته باشد چرا که نباید فکر کنیم شاه نابود شده است چرا که بد از آن شاه هایی همچون صدام به میدان آمد و در حال حاضر شاهی با عنوان شبکه من و تو با ساخت برنامه های متفاوت به وجود آمده است.


وی اضافه کرد: باید نسبت به بالا بردن سواد رسانه ای تلاشی مضاعف کرد چرا که اگر سواد رسانه ای را بالا ببریم این شبکه ها هم نابود می شوند.


معممی مقدم ادامه داد: آیا فکر می کنید آنها دلشان به حال اوقات فراغت ما سوخته است که در حال حاضر حدود 50 شبکه فارسی زبان را برای ما پخش می کند و باید مواظب باشیم چرا که دشمن از ظرفیت های رسانه ای به مانند یک بمب در مقابل ما استفاده می کند.


وی در ارتباط با بحث سوریه، گفت: مواضع هوشمندانه در قبال سیاست های کلی نظام در مقابل دفاع از حکومت سوریه باید خیلی شفاف و روشن رسانه ای شود چرا که استکبار این برنامه را در سر داشت که تا با حمله به سوریه، لبنان، غزه و ایران را یکی پس از دیگری از بین ببرد.


معممی مقدم افزود: مواضع مقام معظم رهبری استکبار را حدود 50 سال زمین گیر کرد و این در واقع یک نوع تدبیر بسیار ارزشمند است.


مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور در ارتباط با انتخابات، گفت: همیشه تشکل های دینی نشان دادند که حرف هیچ کس را گوش نمی دهند و بر اساس مواضع رهبر انقلا رای می دهند.


وی افزود: مقام معظم رهبری دو شاخص از جمله توان کشیدن چنین باری را بر دوش و سابقه ی اجرایی را جزء انتخاب یک رئیس جمهور است و ما هم باید با توجه به ولایت مداری، کرامات انسانی و مدیریت یک فرد به او رای دهیم.


پایان پپام/

کد خبر 224342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha