سبک زندگی ایرانی متفاوت از سبک زندگی نبوی است

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران، سبک زندگی ایرانی را متفاوت از سبک زندگی نبوی دانست و گفت: ایران اسلامی مدعی اجرای دین پیامبر اکرم(ع) است و باید پاسخ گوی نیاز های فکری کشور های تازه قیام کرده، باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، دکتر حسن عباسی، رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران، شب گذشته (3 اسفند) در همایش دکترین محمد(ص) و سبک زندگی ایرانی که در مجتمع خاتم الانبیا(ص) رشت برگزار شد، منشا خیزش 10 کشور اسلامی را شخصیت پیامبر اکرم(ص) دانست و گفت: پیامبر اکرم(ص) برای کامل کردن بزرگواری های اخلاقی مبعوث شدند و قیام های مردمی کشور های اسلامی، اعتراض به بد اخلاقی های موجود جهان اسلام است.

  

این استاد دانشگاه، با بیان اینکه انتظار کشور های اسلامی از ایران بسیار زیاد است، اظهار کرد: ایران اسلامی مدعی اجرای دین پیامبر اکرم(ع) است و باید پاسخ گوی نیاز های فکری کشور های تازه قیام کرده، باشد.

  

این کارشناس مسائل استراتژیک، ایران را میراث دار حرکت انبیا(ص) و ائمه(ع) دانست و افزود: به نسبت انقلاب هایی که در کشور های اسلامی رخ داده، جوامع مسلمان برای الگو برداری از انقلاب ایران به سراغ کشور ما می آیند و ما ناگزیر از آغاز انقلاب اخلاقی هستیم که 32 سال به تعویق افتاده است.

  

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران، با انتقاد از اخلاقی نبودن مناسبت های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در کشور، اظهار کرد: هیچ پیامبر و امامی در طول تاریخی فرصتی مانند فرصت انقلاب ایران برای اقامه دین نداشته است. 

 

وی ایران را پرچمدار ایجاد جامعه متعالی و آرمانی در امتداد حرکت انبیا و ولایت فقیه معرفی کرد و گفت: جامعه یک مدل آرمانی برای کشور های تازه قیام کرده نساخته است.

 

عباسی، با اشاره به موضوع الهام بخشی در سند چشم انداز 20 ساله مورد نظر مقام معظم رهبری، اعلام کرد: زحمات انقلاب ما بر دوش امام و مردم جامعه است و لایه میانی جامعه و مدیران سیستم، روش قابل قبولی برای الگو دهی به کشورهای پیرو انقلاب ایران ارائه نکرده اند.

  

این استاد دانشگاه، با بیان اینکه سیستم و روش الگو محور از موضوعی آغاز می شود که مفهومش اخلاقی است، تصریح کرد: تبیین سیره پیامبر(ص) شاه بیت یک مفهوم کلیدی است که ما را از شادی کردن صرف در ولادت پیامبر اکرم(ص) خارج کرده و به عملاتی کردن سیره ایشان می رساند.

 

این کارشناس مسائل استراتژیک اضافه کرد: دلیل برخاستن عرفان های نوظهور و فرقه های انحرافی در جامعه، ارائه نشدن چهره مطلوب از اسلام و سیره پیامبر اکرم(ص) است.

  

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران، دکترین را قواعد بنیادین حاکم بر رفتار بدون قدرت قانونی تعریف کرد و گفت: دکترین کلان در دو سطح فردی و سیره و نظام اجتماعی بروز می کند.

 

وی جامعه نبوی را جامعه ای توصیف کرد که ختم نبوت را مبناء قرار داده است و اذعان کرد: ادبیات لازم برای تدبیر جامعه در قالب قرآن نازل شده است و جامعه بزرگ اسلامی هیچ کم و کاستی برای اداره جامعه ندارد.

 

این کارشناس مسائل سیاسی، با اشاره به فاصله زیاد تقکر قالب در جهان اسلام با تفکر ناب قرآنی، اعلام کرد: مفاهیم قرآنی به درستی و در جای خود به کار نمی رود.

  

وی به برخی از تعارضات موجود در جامعه در خصوص مفاهیم مورد نظر قرآن و سیره پیامبر(ص) و واقعیت موجود اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش، اقتصاد و سیاست جامعه ما به نام اسلام و به کام مدرنیته است.

 

عباسی ادامه داد: دولت برای هنر هزینه می کند و به جای ادامه هنر شهید آوینی ها فلسفه نیچه در حوزه هنر پیاده می شود.

 

این استاد دانشگاه، با بیان اینکه سر و کار آموزه ای نبوی با روح و فطرت انسانی است، بیان کرد: ملاک دینی بودن یا نبودن برنامه های جامعه سنجش آنها با اغوا گری و ارشادی بودن برنامه ها است و در یک نگاه دقیق، بیشتر برنامه های جامعه بر اساس اغواگری است.

 

این کارشناس مسائل استراتژیک، با اشاره به مدل سازی انقلاب اسلام تنها در زمینه دفاع و مقاومت، اظهار کرد: ایران اسلامی جز در مقوله دفاع که با توان بسیج، امنیت تولید کرده و نمونه آن را به لبنان صادر کرده، در زمینه دیگری الگو ساز نبوده است.

  

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران، حوزه سلامت، تعلیم و تربیت و باندکاری جامعه را مطابق با اصول غربی دانست و بیان کرد: دلیل اصلی فروپاشی آمریکا بانکداری همراه با رباست.

 

وی با اشاره به نابودی ساختار قرض الحسنه اسلامی در ایران، خاطر نشان کرد: بیش از یک هزار و 300 بانک در آمریکا به علت بانکدای همراه با ربا، ورشکست شده اند و ما نیز همان راه غرب را در پیش گرفته ایم.

  

این کارشناس مسائل سیاسی، با بیان اینکه دکترین پیامبر اکرم(ص) یک هزار و 40 سیستم برای اداره جامعه دارد، تصریح کرد: چون انگیزه و اراده کافی برای پیاده شده دین به صورت کامل در جامعه وجود ندارد، سیره پیامبر اکرم(ص) اجرایی نمی شود.

  

عباسی خاطرنشان کرد: امروزه ملت ها دیکتاتوری ها را کنار می زنند و از ایران انتظار الگو و تئوری های قرآنی دارند که کارنامه ما در این بخش قابل قبول نبوده است.

  

این استاد دانشگاه، سبک زندگی بشر امروز را آمریکایی خواند و گفت: در سبک زندگی آمریکایی به بشر اصالت داده شده و حقوق بشر نتیجه آن است.

 

این کارشناس مسائل استراتژیک اضافه کرد: حقوق بشر آمریکایی نوع تغذیه، پوشش و درآمد را تعیین می کند و وجهی که باید تفکر قرآنی و نبوی(ص) با آن مقابله کند، اصالت بشر و انسان گرایی است.

  

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران اظهار کرد: در تلقی قرآن، اصالت از آن خداست و بر همین اساس دین الهی و سیره و روش زندگی تعریف پذیر است.

 

وی با اشاره به تجویز سبک زندگی حضرت محمد(ص) در قرآن، تاکید کرد: سبک زندگی ایرانی از سبک زندگی نبوی افتراق دارد.

  

این کارشناس مسائل سیاسی اذعان کرد: تا زمانی که روش و سیره زندگی پیامبر اکرم(ص) در جامعه ما پیاده نشود، نمی توان ادعا کرد که جامعه ما دینی است.

 

وی با بیان اینکه درست معرفی نشدن دین منجر به رخ دادن پدیده اشباع می شود، گفت: جوان نوگرا اگر ابتکار در عرضه دین نبیند، اشباع شده و به جای توجه به اصول، به بدل ها توجه می کند.

  

عباسی، حکومت اسلامی را شجره طیبه ای توصیف کرد که به سمت تعالی می رود و اظهار کرد: هرکس به دنبال انحراف در حکومت اسلامی باشد از بین می رود.

  

این استاد دانشگاه تاکید کرد: هیچ گناه و ظلمی بالاتر از آن نیست که روش ما سبب شود، مردم اسلام را به اشخاص بشناسند و از دین اشباع شوند.

 

این کارشناس مسائل استراتژیک، افزایش سن ازدواج و توجه به تجمل گرایی را هشدار برای جامعه ایرانی خواند و افزود: عمل به دانسته و باور به آموزه های نبوی اثر گذاری تبلیغ دین را بیشتر می کند.

 

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران، با بیان اینکه 6 میلیارد و 800 میلیون انسان، تشنه معارف نبوی و اسلامی هستند، اظهار کرد: دشمن برخی از استراتژی های دنیای اسلام را شناسایی کرده و به دنبال مصادره کردن آنهاست.

 

وی یادآور شد: جهان وازی که در سینمای هالیوود مطرح می شود، حمله به استراتژی پیامبر اکرم(ص) است.

  

این استاد دانشگاه، نگاه عقلانی و معرفتی به ائمه(ع) را نخستین گام در اجرای سیره نبوی(ص) در جامعه دانست و گفت: برای زمینه سازی ظهور باید تلاش کرد اعضای جامعه نگاه عقلانی و معرفتی به مقوله ظهور داشته باشند.

  

دکتر عباسی تصریح کرد: سبک زندگی پیامبر اکرم(ص) اخلاقی است و نگاه مورد نظر ایشان نیز اخلاقی و معرفتی است.

  

پایان پیام/ 

کد خبر 22433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha