به گزارش خبرگزاری شبستان، "تلگرافچی پنج ستاره" خاطرات ستوانیار مخابرات، صابر قرهداغلو است که به کوشش ساسان ناطق و از میان 52 ساعت مصاحبه ناطق با قرهداغلو از هفدهم فروردین تا بیستم خرداد تدوین و منتشر شده است.
خاطرات قرهداغلو در این کتاب به دلیل زبان شیرین و خودمانی وی در روایت خاطراتش که گاه با برخی اصطلاحات عامیانه و تصویرسازی او درباره حوادث و رویدادهای پیرامونش همراه شده است، این کتاب را بیش از پیش خواندنی کرده است.
در بخشی از کتاب "تلگرافچی پنج ستاره" آمده است: «سومین روز مرخصی ام، برای ناهار خانه دایی عزت الله دعوت داشتم. هنوز ناهار نخورده بودیم که خبر آوردند حال مادربزرگم خوب نیست. وقتی به خانه رفتم، تمام کرده بود. اولین تجربه از دست دادن یکی از عزیزانم برایم گران بود. گیج و منگ، نمی دانستم چه کار کنم. با بزرگ ترها به قبرستان ستاره آباد رفتم و با بیل و کلنگ به جان زمین یخ زده افتادیم. آماده کردن قبر چند ساعت طول کشید و مادربزرگم را بدون آنکه سنگ ریزه ای کف دستش بگذاریم، به خاک سپردیم.
مجلس ختم برگزار شد و مهمان ها از دور و نزدیک آمدند. آخرین روز مرخصی ام، پدرم گفت: «میخوای برگردی؟»
تازه یادم افتاد که کی هستم و کجا هستم. به اداره پست و تلگراف رفتم تلگرافچی نوشته ام را مخابره کرد:«به علت فوت مادربزرگم به یک هفته تمدید مرخصی احتیاج دارم»
تلگراف را با یک برگه اعلامیه تحریم مادربزرگم به پادگان اردبیل بردم. استوار نبی اللهی و اسکندری در دژبانی بودند. فوت مادربزرگم را پشت برگ مرخصی ام تأکید کردند و مهر زدند.
یک هفته دیگر در اردبیل ماندم و بعد از آن به محل خدمتم برگشتم.»
لازم به ذکر است "تلگرافچی پنج ستاره " تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در 564 صفحه توسط انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب شد.
ساسان ناطق در سال ١٣٥٤ در تبریز متولد و از سال اول راهنمایی به فعالیتهای پایگاه بسیج و مسجد علاقمند شد که این رفت و آمد وی به این محافل باعث آشنایی با افراد متعددی شده است . داستانهای «وقتی جنگ تمام شود» و «ما سه نفر بودیم» نیز خاطرات کوتاه بعضی از این افراد است که بن مایه داستانهای وی تشکیل داده است.
ناطق سال 1374 در رشته مدیریت دولتی قبول شد و در همان سالها بود که داستان نویسی را نیز شروع کرد. هرچند مدرک تحصیلی وی تا کنون به کارش نیامده اما برای او تجربه خوبی بوده، کما اینکه داستان های «ترسخورده»، «دقیقه های بارانی» و دو سه داستان دیگر از او حاصل تجربه همان سال هاست.
ناطق نویسنده ای است که بدون تجربه جنگ وفضای مربوط به آن تقریبا تمام آثارش مربوط به جنگ است. از وی تاکنون آثار متعددی چاپ ومنتشر شده است: « اروند ما را با خود می برد»، « سربازان چکمه پوش» ،« کشاورز وسفره جادویی» ، « روزه عقیل» ، « خلیل در آتش» و « وقتی جنگ تمام شود» از جمله این آثارهستند.
پایان پیام/
نظر شما