نظارتی در حوزه تولید اسباب بازی های کودکان وجود ندارد

مدیر کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه هیچ نظارتی در حوزه تولید اسباب بازی های کودکان وجود ندارد، گفت: این مهم باعث به وجود آمدن بیشتر آسیب های اجتماعی مانند پرخاشگری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، ناهید اللهویردی زاده مدیر کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل صبح امروز( 15 بهمن) در نخستین جلسه کارگروه کودک و نوجوان که در سالن شیخ صفی استانداری برگزار شد، اظهار داشت: طرح تشکیل این کمیته و کارگروه پیشنهاد کانون پرورشی و فکری است و امیدواریم با تصویب این کارگروه از سوی مسئولان استانی به کارگروه های استانی اضافه شود.


وی با بیان اینکه جامعه امروزی ایران نیاز مبرمی به تشکیل اینگونه کارگروه ها دارد، افزود: این کارگروه عالی ترین کارگروه تصمیم گیری استانی در حوزه کودک و نوجوان است که به شکل نهاد رسمی در حوزه کودک و نوجوان استان فعالیت می نماید و به عنوان مرجع تصمیم گیری و نظارتی دارای اختیارات وسیعی است.


اللهویردی زاده ادامه داد: برخی از وظایف این کارگروه واجد جنبه های سیاست گذاری، هماهنگی و تخصیص اعتبار است و برخی دیگر از وظایف آن جنبه نظارتی و مراقبتی دارد و مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان استان به عنوان دبیر این کارگروه است.


مدیر کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل تبیین خط مشی گذاری جایگاه کودک و نوجوان در ساختار اجتماعی و فرهنگی و لزوم توجه به آن در استان را یادآور شد و بیان داشت: در این حوزه باید از موازی کاری و اتلاف منابع و امکانات پرهیز کرد چراکه با دستیابی به تجارب ارزشمند سایر سازمان ها و ارتقاء سطح خدمات دهی می توان برنامه های در خور توجه و باکیفیتی برای تربیت کودکان و نوجوان براساس الگوهای اسلامی انجام داد.


وی با بیان اینکه در حوزه تولید و فروش اسباب بازی ها هیچ گونه نظارتی وجود ندارد، تصریح کرد: خلاهایی در حوزه کودک و نوجوان و همچنین در حوزه نظریه پردازی و اجرا برنامه های فاخر و تاثیرگذار احساس می شود که امیدواریم با تشکیل این کارگروه نسبت به رفع اشکالات و خلاها، اقدام موثری صورت گیرد.


اللهویردی زاده در پایان سخنان خود با بیان اینکه باید در سیاست گذاری ها و تدوین برنامه های سال 92 توجه ویژه های به حوزه کودکان و نوجوانان انجام دهیم، گفت: باید به جزئی ترین مسائل مربوط به کودکان و نوجوانان توجه کرد چراکه دشمن در بحث جنگ نرم به مسائلی که احتمال نفوذ و آسیب زدن در آن وجود دارد، توجه می کند.


پایان پیام/

کد خبر 224032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha