به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از لیبراسیون، روزنامه لیبراسیون فرانسه در مقاله ای با اشاره به اتخاذ روش ها و سیاست های متناقض آمریکا در قبال ایران می نویسد: انتصاب جان کری به عنوان وزیر امور خارجه و چاک هگل به عنوان رییس وزارت دفاع، پنتاگون نشان از تمایل باراک اوباما برای برقراری ارتباط سیاسی با ایران دارد.
این درحالی است که سیاست های دوگانه آمریکا که از آن جمله می توان به «تحریم های اقتصادی» در مقابل « مذاکره دیپلماتیکی» اشاره کرد نشان از بلاتکلیفی کاخ سفید در حوزه مسائل دیپلماتیکی اش با ایران دارد.
آمریکا در چند سال گذشته تلاش کرده است با یارگیری در قاره اروپا و اعمال تحریم های سختگیرانه علیه ایران فعالیت های هسته ای این کشور را با تمایلات خود هم رنگ سازد.
اما جمهوری اسلامی ایران با پیگیری سیاست روشن در رفتارهای سیاسی و برنامه های هسته ای خود کار را برای سیاست های خارجی چندگانه آمریکا دشوارتر می سازد چرا که از سویی آمریکا باید از ورای این شفافیت دوستان خود را به مقابله با ایران توجیه کند و از سوی دیگر برای حفظ امنیت و اعتبار خود تا حدی رفتارهای معقولانه در قبال ایران در پی گیرد.
برای اشاره به نمونه ای از برخوردهای بی غرض و شفاف ایران می توان به تبریک وزیر امور خارجه ایران به همتای آمریکایی اش اشاره کرد.
در این باره علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران با تبریک به همتای آمریکایی خود برای او آرزوی موفقت می کند در حالی که امیدوار است جان کری سیاست های ضد ایرانی آمریکا را به سمت منطق پیش ببرد.
علی اکبر صالحی در مصاحبه با یکی از رسانه های ایران در این باره گفت: جان کری، شخصیت شناخته شده در سیاست خارجی آمریکا است و شناخت خوبی نسبت به تحولات خاورمیانه دارد. در این باره امید است سیاست ضد ایرانی امریکا با نگرش کری تغییر یابد و به هر شکل ما برای جان کری موفقیت را آرزو می کنیم.
صالحی در ادامه ابراز کرد: باید منتظر بود تا ببینیم دو انتصاب مقام ریاست وزارت امور خارجه و وزارت دفاع در دولت جدید اوباما به چه میزان به تحقق تعهدات تغییر سیاست های خارجی آمریکا به خصوص درحوزه سیاست های خصومت بار این کشور علیه مردم ایران، کمک می کند.
پایان پیام/
نظر شما