آسایش طلب، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گیلان در حاشیه همایش آموزشی مدیران و معلمان مدارس عشایری استان، با بیان اینکه استان گیلان از سال 81 به جمع استان های عشایری کشور پیوست، به خبرنگار شبستان گفت: از سال 82 پست عشایری در استان ایجاد شد که تا کنون گام های موثری در عرصه آموزش های روستایی و عشایری استان برداشته شده است.
وی افزود: تعداد مناطق آموزشی عشایری استان از سه منطقه در سال 82 به هفت منطقه افزایش یافته است.
به گفته آسایش طلب، شهرهای ماسال، رضوانشهر، تالش، آستارا، عمارلو، رحیم آباد و فومن دارای مجتمع های آموزشی عشایری هستند.
وی با بیان اینکه استان گیلان دارای یک هزار و 775 مدرسه دولتی و 231 مدرسه غیر دولتی است، اظهار کرد: همچنین 152 مدرسه عشایری با 274 کلاس درس نیز در استان فعالیت می کند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گیلان تصریح کرد: 3 هزار و 649 دانش آموز توسط 641 مدیر معلم در این مدارس مشغول تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه 879 دانش آموز عشایری در 70 کلاس دوزبانه نیز حضور دارند، افزود: همچنین 10 کلاس پیش دبستانی نیز در این مدارس تشکیل شده است.
آسایش طلب اضافه کرد: تعداد بازمانده از تحصیل استان در این مناطق 17 نفر بود که در سال جاری تحت پوشش اداره کل آموزش و پرورش استان قرار گرفتند.
وی با اشاره به طرح کوشا ویژه دانش آموزان عشایری بیان کرد: 2 هزار و 648 دانش آموز در این طرح شرکت کردند که 2 نفر از این دانش آموزان رتبه های برتر کشوری را کسب کردند.
آسایش طلب توانمند سازی معلمان مناطق ویژه عشایری را از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی ذکر کرد و گفت: استفاده از تجربیات اساتید در راستای اهداف نظام تعلیم و تربیت، ارتقا فعالیت حرفه ایی معلمان و مدیران، تبیین و تشریح اهداف دوره ابتدایی کلاس های چند پایه، بهره وری نیروی انسانی در کلاس های چند پایه، توجه به طرح سند تحول بنیادین و استقرار نظام آموزشی3-3-6 از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گیلان بیان کرد: در سال جاری بالغ بر یک هزار کارگاه آموزشی در زمینه دروس مختلف برگزار شده است.
پایان پیام/
نظر شما