به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، اکبر نیکزاد استاندار اردبیل صبح امروز( 13 بهمن) در مراسم افتتاح واحد توسعه شرکت آرتا جوجه سبلان اردبیل اظهار داشت: یکی از بیماریهای مزمن اقتصاد ما رونق توزیع به جای تولید است چرا که تولیدکننده ما با هزاران مشکل و معضل سعی میکند تولیدش را روی پا نگه دارد در حالی که توزیعکننده کار سختی بر عهده ندارد و گاه سعی میکند با واسطهگری کالایی را با قیمتی گزافتر به دست مصرفکننده برساند.
وی افزود: ما باید دست به دست هم دهیم تا بسیاری از دغدغهها و گلهمندیها در حوزه تولید و فعالیت سرمایهگذاران به مراتب کاهش پیدا کند چرا که اکثر تولیدکنندگان ما با کمبود منابع اعتباری و مواد اولیه روبهرو هستند که برطرف کردن این مشکل در سالی که مزین به تولید ملی است به تدبیر و هوشمندی بیشتری نیاز دارد.
استاندار اردبیل به رقم 132 میلیارد تومانی اعتبارات و تسهیلات بخش کشاورزی اشاره کرد و بیان داشت: تاکنون 100 میلیارد تومان طرح در کارگروه توسعه کشاورزی مصوب شده و مدیریت بانک کشاورزی قول دادند تا دو هفته آینده 132 میلیارد تومان طرح در بانکها مصوب و زمینه پرداخت آنها نیز فراهم آید.
نیکزاد به استعداد آب و خاک استان به عنوان ظرفیتی ممتاز و اولویت اول توسعه اشاره کرد و تصریح کرد: به میمنت دهه فجر وزیر جهادکشاروزی طی روزهای آینده میهمان ما هستند و به صورت اساسی بسیاری از مشکلات بخش کشاورزی مورد بررسی و دقت نظر قرار میگیرد.
در ادامه این مراسم عادل عبدایمانی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل در سخنانی بیان داشت: به میمنت دهه فجر 40 طرح تولیدی با سرمایهگذاری 9 میلیارد و 600 میلیون تومان و اشتغالزایی 121 نفر به بهره برداری می رسد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه با بهرهبرداری از این پروژههای عمرانی بیش از 4 هزار و 528 خانوار از مزایای آن استفاده میکنند، بیان داشت: بزرگترین این واحد مربوط به شرکت آرتا جوجه سبلان حاجنوری است که در 85 هکتار زمین اجرایی میشود.
عبدایمانی از صدور مجوز برای 27 واحد پرورش مرغ مادر گوشتی در استان خبر داد و ادامه داد: حدود پنج درصد از تولیدات این شرکت در داخل استان و بین مرغداریها توزیع و خریداری میشود، 20 درصد به سایر کشورها صادرشده و مابقی نیز در سایر مناطق کشورمان با مقبولیت و معروفیت خاص توزیع میشود.
وی در مورد مجموعه افتتاحی امسال، گفت: مزرعه جدید حاجنوری با ظرفیت 80 هزار قطعه و سرمایهگذاری 6 میلیارد تومان به بهرهبرداری میرسد تا توانمندیها در این زمینه همچنان توسعه پیدا کند.
پایان پیام/
نظر شما