حلقه لندن حکم به خیانت فتنه گران داد

عنصر نزدیک به گروهک نهضت آزادی: «درباره رابطه ایران و آمریکا نباید سوءتفاهم داشت. آمریکا و غرب، ایدئولوژی ایران را رقیب و دشمن می دانند».

 به گزارش خبرگزاری شبستان این مطلب را محمد برقعی از عناصر نزدیک به گروهک نهضت آزادی عنوان کرد. وی با بیان اینکه اپوزیسیون دچار کج فهمی هایی درباره آمریکاست و از جمله این ادعا که «ایران از مذاکره سرباز می زند وگرنه آمریکا خواستار مذاکره و راه حل سیاسی است اما ایران فرصت سوزی می کند» نوشت: ایران نظامی ایدئولوژیک است که از نگاه غرب باید به زانو درآید تا به همگان معلوم شود که این ایدئولوژی هم مثل دیگر ایدئولوژی هایی که در مقابل غرب سر برداشتند محکوم به شکست است و جهان، به ویژه کشورهای اسلامی بدانند که تنها راه رشد آنان پیروی و درست تر سرسپردگی غرب است. خطر این ایدئولوژی که توسط آقای خمینی به عمل در آمد و در صحنه قدرت جهانی عینیت یافت چنین است. ایجاد جنبش ها و حکومت هایی که نه تنها خواستار اجرای احکام اسلام هستند بلکه وجودشان در ستیز با غرب معنی پیدا می کند. ایدئولوژیی که معتقد است زمان سیطره غرب به پایان رسیده و جهان تشنه پیام استقلال طلبانه و دین مدارانه است. این ایدئولوژی مردم محور، و از همین نظر خودکفا است و برای حرکت نیازی به یاری کشورهای قدرتمند ندارد. این ایدئولوژی به سرعت فراگیر شد و حتی فرزندانی آورد.
وی می افزاید: گاه برخی از سیاسیون می گویند آمریکا و غرب بدنبال سرکوب ایران نیستند زیرا اینان با بسیاری از کشورها که کاملاً نظامشان با ارزش های غرب در تضاد است رابطه برقرار می کنند زیرا غرب منافع دارد نه ایدئولوژی. خطای این افراد در آن است که توجه ندارند که غرب هم یک نظام ارزشی دارد و تلاش فراوانی دارد که جهان را تابع آن ارزش ها کند و از این طریق هژمونی خود را گسترش دهد ضمن آن که شدیداً هم معتقد است که این تنها راه درست است و هر راه دیگری به جز لیبرال دموکراسی و مالکیت خصوصی راه به ناکجا آباد می برد. بله غرب با حکومت های دیکتاتور و فاسد برای منافعش کنار می آید ولی نه با ایدئولوژی که با آن رقیب و دشمن است.
کیهان نوشت: با این اوصاف گردانندگان سایت جرس (ارگان حلقه لندن) باید توضیح دهند که اگر آمریکا و غرب دنبال به زانو در آوردن ملت ایران و «سرسپرده کردن آنها»- به تعبیر نویسنده این سایت- هستند، پس چرا گردانندگان حلقه لندن در جبهه غرب ایستاده اند و با سیاست های آنها همکاری می کنند و در عین حال مدعی وطن دوستی و مسلمانی هستند؟! همچنین می توان سؤال کرد که اگر غرب با دیکتاتورها و فاسدان کنار می آید اما با جمهوری اسلامی نه، جریان فتنه گر حاوی کدام مشخصه هاست که مورد حمایت غرب قرار دارد؟

پایان پیام//

 

کد خبر 222954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha