7درصد از دانشجویان کل کشور در موسسات غیر انتفاعی مشغول به تحصیل هستند

نادری از افزایش میزان شهریه های موسسات غیر انتفاعی بر اساس ضریب رشته‌های متفاوت و یک سری ملاحظات خبر داد و گفت: هفت درصد تعداد دانشجویان کل کشور در موسسات غیر انتفاعی مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، غلامعلی نادری، مدیرکل دفتر آموزش‌های غیر دولتی وزارت علوم عصر روز گذشته (11بهمن) در آیین افتتاحیه همایش حجاب و عفاف که در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 400 هزار نفر در کشور دانشجوی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی هستند.


وی با تاکید بر اینکه دولت نمی‌تواند کمک هزینه‌هایی را به موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی اختصاص دهد، ابراز داشت: افزایش شهریه مراکز غیر انتفاعی به منظور ارتقای سطح کیفی آموزش در این موسسات است.


نادری افزایش نرخ شهریه‌ها را برای موسسات آموزش عالی امری اجتناب ناپذیرعنوان کرد و افزود: این ضوابط از سال 92 به بعد اجرایی می‌شود و شهریه تمام شده این دانشگاه به شهریه تقریبی دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک می‌شود.
 

مدیرکل دفتر آموزش‌های غیر دولتی وزارت علوم همچنین به نگرانی موجود ر رابطه با افزایش شهریه های این موسسات اشاره کرد و گفت: افزایش شهریه های موجود این موسسات ممکن است منجر به کاهش تعداد دانشجویان این موسسات شود.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 343 موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی در کشور در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: هفت درصد تعداد دانشجویان کل کشوردر موسسات غیر انتفاعی مشغول به تحصیل هستند.


مدیر کل دفتر آموزش‌های غیر دولتی وزارت علوم خاطرنشان کرد: از این تعداد بین هفت تا هشت هزار نفر دانشجوی دکترا، یازده هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و مابقی دانشجوی مقاطع کاردانی و کارشناسی هستند.


وی باشاره به این مطلب که با توجه به ظرفیت عظیمی که در حوزه موسسات غیرانتفاعی وجود دارد نیازمند تشکیل معاونت دانشگاه‌های غیرانتفاعی در وزارت علوم هستیم، بیان داشت: پیش بینی می شود تا پایان برنامه پنجم تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در موسسات غیرانتفاعی باید به 12 تا 15 درصد افزایش یابند.


نادری به ضرورت تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هفت موسسه آموزش عالی ویژه خواهران و برادران در میان موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی وجود دارد و در چند ماه آینده به هر استانی مجوز تاسیس یک موسسه آموزش عالی ویژه خواهران در هر استان اعطا می شود.


وی در همین زمینه با اشاره به این مطلب که تنها به 2 استان خراسان‌رضوی و قم مجوز تاسیس بیش از یک موسسه آموزش عالی ویژه خواهران داده شده است، ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌هایی که در این 2 استان وجود دارد به ترتیب سه مجوز تاسیس مراکز آموزش عالی ویژه خواهران در خراسان رضوی و 2 مجوز تاسیس مراکز آموزش عالی در قم اعطا شده است.


مدیر کل دفتر آموزش‌های غیر دولتی وزارت علوم در ادامه به برنامه‌های آتی این دفتر اشاره کردو بیان داشت: تشکیل تشکل‌ها و کانون‌های نمایندگان استانی موسسات آموزش عالی، همچنین تهیه بسته حمایتی از موسسات غیرانتفاعی، اصلاح اساسنامه، افزایش سهمیه بورسیه به همراه ایجاد سرانه فرهنگی برای هر دانشجو از جمله اقدامات در دستور کار دفتر آموزش غیر دولتی وزارت علوم است.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 222886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha