به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، علیرضا زاکانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ،عصر روز گذشته (11 بهمن) در جمع دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) که در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، بیان کرد: برای انتخابات آینده در اصولگراها سه نفر هستند که با هم تفاهم کرده اند تا یک نفر از آنها به صحنه آید که این تفاهم بین آقایان ولایتی، حدادعادل و قالیباف صورت گرفته است.
وی ادامه داد: آقایان پورمحمدی، متکی و دوستان اینها نیز هستند که تلاش هایی می کنند و مطلوب شان این است آقای لاریجانی آمده و اگر ایشان حضور یابند همه اینها در ذیل ایشان جمع خواهند شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: گروه بعدی جبهه پایداری است که آنها نیز هشت نامزد را مورد بررسی قرار دادند و اکنون به نامزدهای نهایی آقایان لنکرانی، فتاح و میرکاظمی رسیدند و گروه بعدی افراد مستقل مانند آقایان رضایی و سبحانی هستند.
وی عنوان کرد: کسانی که در دولت تلاش می کنند، ایده آل شان مسئول دفتر اسبق رئیس جمهور است و روی افراد دیگری نیز نظر دارند ولی به طور خاص روی ایشان سرمایه گذاری می کنند.
زاکانی توضیح داد: کاندید مطلوب آقای هاشمی رفسنجانی نیز آقای روحانی است که اعلام آمادگی کرده اند البته برخی گمانه زنی ها از اینکه خود آقای هاشمی رفسنجانی نیز به صحنه آیند، وجود دارد و با صحبت های اخیر ایشان نیز این امر قوت یافته است، البته به نظر ما دور از تدبیر است و برای خود ایشان مشکل زا می شود.
دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی اعلام کرد: گروه دوم خردادی ها نیز طیفی از عناصر را دارند معرفی می کنند و خواسته شان در چهار سطح است، یک سطح کسانی هستند که به دنبال ساختار شکنی هستند و می گویند همان کسانی که در سال 88 نامزد ما در انتخابات ریاست جمهوری شدند باید آمده و نامزد ریاست جمهوری شوند.
وی عنوان کرد: سطح دوم می گویند که آقای خاتمی نامزد ما باید باشد و سطح سوم نیز نامزد انتخاباتی شدن اشخاصی مانند آقایان عارف، کواکبیان و جهانگیری مورد نظرشان است و سطح چهارم نیز می گویند اگر کسی آمده و اصلاح طلب نیز نباشد و زمینه را برای ما مهیا کند برای ما مطلوب است.
زاکانی اعلام کرد: امروز در چنین طیفی از عناصر به سر می بریم بنابراین اگر بخواهد جهت گیری کشور به خطر افتد ما (اصولگرایان) باید به سمت وحدت رفته ولی اگر به خطر نیفتاد تکثر برای حضور مردم در صحنه باید داشته باشیم.
وی در خصوص نتیجه انتخابات آینده تصریح کرد: یک جریانی که جریان متن جامعه است، فراتر از سلایق دسته بندی شده متعارف، انجام تکلیف را دنبال می کند، بیشترین تأثیر را خواهد داشت یعنی همان جریانی که وقتی امام راحل درخواست کردند به میدان آمده و انقلاب را به پیروزی رساندند و در دفاع مقدس به صحنه آمدند و فتنه که رخ داد 9 دی در خیابان ها حضور یافتند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص برخی اظهارات در خصوص سران فتنه اظهار کرد: سر فتنه، آمریکا و نظام سلطه است و نظام سلطه این فتنه بزرگ را ایجاد کرد و اینها سران داخلی فتنه هستند از این رو مجرم هستند و نباید نسبت به جرم اینها کسی تشکیک کند، اینها آمدند در برابر جمهوریت نظام ایستادند و خطای بزرگی مرتکب شدند و بر جمهوریت نظام و منافع ملی تاختند.
وی اعلام کرد: این افراد عاملی شدند که آب بر آسیاب دشمن ریختند و از این منظر اگر توجه کنیم جرم آنها کم نشده و فتنه درست شناخته می شود.
زاکانی یادآور شد: برخی فرمایشاتی که بزرگان بیان می کنند سلیقه شخصی آنها است و استدلالی که بخواهد جهت دهد و دیگران را ترغیب کند که در این مسیر آیند، این استدلال به صورت مبنایی وجود ندارد.
وی در ادامه در خصوص برگزاری جلسات اقتصادی مشترک دولت و مجلس اظهار کرد: ما امروز در جامعه مشکل معیشتی داریم و کارگروه تفاهم دولت و مجلس تشکیل شده و بنا شده است در خصوص دو تا سه موضوع از جمله کمک به مردم برای رفع مشکلات معیشتی بحث شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: البته همه مشکلات به تحریم بازنمی گردد و قسمت اول، تحریم است و قسمت دوم زیرساخت های غلط اقتصادی و قسمت سوم عناصر سودجو هستند و موضوع دیگر نیز عدم هماهنگی درست بین دولت و مجلس است که هر دو مقصر هستند.
وی افزود: نکته دیگر کارکردهای ویژه ای است که دولت باید داشته باشد؛ در این مسیر مشکلات همه به تحریم بازنمی گردد و دشمن دوست دارد که بگوید علت همه این مشکلات تحریم است و برخی نیز در داخل دوست دارند که بگویند این مشکلات به تحریم بازمی گردد و راه آن نیز ارتباط و مذاکره با امریکا است.
زاکانی خاطر نشان کرد: الان دولت و مجلس اهتمام جدی در راستای حل مشکلات دارند و نوع نگاه آنها متفاوت است به طوری که دولت می خواهد با یارانه نقدی کار را دنبال کند ولی مجلس معتقد است که یارانه های نقدی به ازای منافعی که دارد، آسیب هایی را می زند.
وی با اشاره به گفتمان اصولگرایی گفت: اگر اصولگرایی تخلف کرد باید به جای یک برخورد، دو برخورد با وی صورت گیرد و اگر اشکالی در دولت و یا مجلس هست باید مورد نقد قرار گیرد ولی باید با تقوا و انصاف این نقد صورت گیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: در دوره فعلی هر اشکالی که وجود دارد، ارتباطی به نسخه اصولگرایی ندارد، دوری از نسخه اصولگرایی موجب شده تا این اشکالات را پیدا کنیم، اگر جایی بداخلاقی هست و کار غیرکاشناسی انجام می شود و جایی خبرگان جامعه به حرکت در مسیر تأثیرگذاری بر مردم در جهت درست آن توجه نمی کنند، دوری از نسخه اصولگرایی است.
وی تأکید کرد: دقت و توجه به متن مردم، تبعیت از ولایت، توجه به حرکت در مسیری که کشور آباد شود و مردم در رفاه زندگی کنند و جامعه سرشار از عطر معنویت شود، نسخه اصولگرایی است بنابراین اگر کسی امروز سلیقه شخصی خود را دنبال می کند، نسبتی با اصولگرایی ندارد و دوری از اصولگرایی است.
زاکانی تصریح کرد: اصولگرایی نسخه اصلی گفتمان انقلاب اسلامی است و این نسخه نگاه اجتهادی امام و رهبری است که در آن هم اعتلای مادی و هم اعتلای معنوی ایران دیده شده و هم جهان اسلام و جهان مستضعفان مورد توجه است.
پایان پیام/
نظر شما