به گزارش خبرنگار شبستان، سهراب رضایی، در جمع خبرنگاران گفت: هر چند که بیشترین دستاوردهای ما در بخش فعالیتهای عمرانی بوده است و امسال 52 پروژه عمرانی نیمهتمام را تکمیل خواهیم کرد اما در زمینههای کسب و کار و تولید نیز 172 طرح کسب و کار به ما رسیده است که قابلیت عقد قرارداد دارد.
وی افزود: در زمینه کارهای عمرانی همه کارهای ما در دانشگاهها انجام شده و تا جایی که توانستهایم از دستگاههای بیرونی کمکی دریافت نکردهایم.
رضایی گفت: متأسفانه بزرگترین مشکل ما این است که بودجه فنی و حرفهای به صورت سرانهای دیده نمیشود زیرا ما از آموزش و پرورش منفک شدهایم و از آنجا که کلیه کارهای ما کارگاهی است اقلام مصرفی ما بسیار زیاد بوده و نیاز به حمایت داریم.
وی درباره تجهیزات آزمایشگاهی دانشکدهها و آموزشکدههای فنی و حرفهای گفت: در طی 51 سال فعالیتمان در زمینه تربیت تکنسین آموزشگاهها تجهیز شده و به یکی از ثروتمندترین تشکیلات کشور و خاورمیانه در زمینه تجهیزاتی تبدیل شدهایم اما کامل هم نیستیم و اگر برنامهریزیهای درستی داشته باشیم تواناییهایمان بالاتر میرود.
وی با اشاره به رویکرد تولیدی دانشگاههای فنی و حرفهای کشور گفت: رویکرد ما به این سمت است که 170 دانشکده و آموزشکده به مکانی برای تولید تبدیل شوند و چون آموزش ما عملی و کارگاهی است از دانشجو توقع تولید داریم و اساتید نیز به عنوان ناظر بر کار آنها نظارت خواهند کرد. در واقع نگاه جدیدی به آموزش عالی فنی و حرفهای مبتنی بر ترویج تفکر آموزش منجر به تولید در برنامه ما قرار دارد که این موضوع کمک شایانی به اقتصاد مقاومتی خواهد کرد.
وی در پایان درباره حضور آموزشگاههای این دانشگاه در بحث انتخابات گفت: ما نیز مانند تمامی دانشگاههای کشور فضای نشاط دانشجویی را در زمینه انتخابات در کمال بیطرفی و با رعایت شأن دانشگاه خواهیم داشت.
پایان پیام/
نظر شما