هفته وحدت نماد ایستادگی مسلمانان در برابر اهداف دشمنان اسلام است

مدیر حوزه علمیه گلستان با تأکید بر اینکه وحدت یکی از مهمترین عوامل تقویت بیداری اسلامی است، گفت: هفته وحدت نماد ایستادگی مسلمانان در برابر اهداف شوم و پلید دشمنان اسلام است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام مصطفی ملکی، مدیر حوزه علمیه گلستان در جمع خبرنگاران با تبریک به مناسبت فرا رسیدن 17 ربیع الاول سالروز ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع)، گفت: هفته وحدت نماد ایستادگی مسلمانان در برابر اهداف شوم و پلید دشمنان اسلام است.


وی افزود: برگزاری باشکوه آیین های هفته وحدت فرصت مناسبی برای همدلی و انسجام بیشتر شیعه و سنی و خنثی سازی توطئه های دشمنان نظام اسلامی است.


مدیر حوزه علمیه استان گلستان خاطرنشان کرد: زمانی که دشمنان برای ایجاد تفرقه در بین مسلمان ها با یکدیگر همدل شده اند، جای هیچ گونه غفلت از وحدت بین مسلمان ها نبوده و باید با ایجاد وحدت پاد زهر مناسب در برابر فتنه های دشمنان به وجود آید.


وی با اشاره به اینکه اصلی ترین اقدام پیامبر اعظم(ص) در میان مسلمانان ایجاد وحدت بود، گفت: مسلمانان باید به آیه شریفه "واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا" عمل نمایند؛ چراکه عمل به این آیات از مهمترین وظایف مسلمانان بوده و باید از آن بهره لازم را ببرند.


این استاد حوزه با اشاره به رمز گشایی دشمنان از موفقیت های ایران اسلامی، تصریح کرد: دشمنان، وحدت و حرکت ملت بر مسیر ولایت را عامل اصلی موفقیت ها دانسته و از هر امکاناتی برای از بین بردن این

عوامل تلاش می کنند.


وی با تأکید بر اینکه وحدت یکی از مهمترین عوامل تقویت بیداری اسلامی هستند، گفت: مردم کشورهای منطقه باید با وحدت انقلاب خود را حفظ نموده و دست دشمنان را از کشور خود کوتاه نمایند.


مدیر حوزه علمیه گلستان با بیان اینکه وحدت به معنای کوتاه آمدن از مبانی و اعتقادات نیست، گفت: کتاب المراجعات مرحوم علامه سید عبدالحسین شرف الدین الموسوی بهترین شیوه مناظرات اعتقادی می باشد که می توان از آن به عنوان یک الگو بهره برد.


وی تأکید کرد: همه مسلمانان باید صفات حسنه و اخلاق فاضله پیامبر اکرم(ص) را الگوی خود قرار داده و با تأسی از آن بزرگوار در مقابل هجمه های کورکورانه دشمنان این مرز و بوم با قدرت ایستادگی نمایند؛ چراکه بشر امروز نیازمند الگویی است که او را از این روزمرگی نجات دهد، الگویی که او را فراتر از تفسیر مادی حیات ببرد و این الگو، رفتار و کردار پیامبر خاتم حضرت محمد(ص) هستند.


حجت الاسلام ملکی با بیان اینکه قرآن، کانون فرهنگی و اعتقادی تمام مسلمانان جهان است، اظهار داشت: با بررسی شخصیت پیامبر اکرم‌(ص) در قرآن مجید، به عمومی‌ترین رهیافت های علمی، دینی و اعتقادی میان مسلمانان جهان، دست پیدا می‌کنیم و دور از گرایش های فرقه‌ای، به شناخت مشترکی، می‌رسیم؛ شناختی که با باور بیش از یک میلیارد مسلمان جهان هم‌ساز بوده و انکارناپذیر است.


وی افزود: مباحث علمی و مشکلات موجود میان شیعه و سنی جایی در میان مردم نداشته و باید با ورود بزرگان دینی و در مجامع علمی حل و فصل شود.


حجت الاسلام ملکی با اشاره به دلایل هتک حرمت به پیامبر اکرم (ص)، ابراز داشت: مبارزه با موج اسلام گرایی، ایجاد تفرقه میان مسلمانان و مسیحیان، بالا بردن پرچم آزادی اندیشه هرچند به ناحق، اندازه گیری میزان حساسیت مسلمانان و غیره برخی از دلایل اهانت به نبی مکرم اسلام(ص) است.


پایان پیام/

کد خبر 221752

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha