به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام سیدمهدی حسینی، معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران با اشاره به برگزاری آزمون و مصاحبه متقاضیان ورود به مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران گفت: برنامههای آموزشی تربیتی این مرکز از یکشنبه 15 بهمنماه به صورت رسمی آغاز می شود و دوره پیش رو، پنجمین دوره فعالیت مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران است.
وی رشتههایی که طلاب سال جاری در آنها پذیرش شدهاند را شامل فلسفه اسلامی، کلام اسلامی و مطالعات اسلامی زنان برشمرد و افزود: علاوه بر این رشتهها، رشتههای ادبیات عرب، تفسیر و علوم قرآنی و فقه و اصول هم در مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران تدریس میشود.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه طلاب پذیرفتهشده در مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران در طول مدت حضور در این مرکز در قم دروس تخصصی مقطع سطح سه(کارشناسی) را طی میکنند، افزود: این طلاب با اتمام دروس تخصصی به شهر محل سکونت خود باز میگردند و باقیمانده دروس را به صورت مجازی با مکاتبهای به پایان میبرند.
وی هدف از راهاندازی این مرکز را تامین استاد خانم برای مدارس علمیه خواهران در شهرها و مناطق مختلف ذکر کرد و افزود: طول مدت حضور طلاب در این مرکز چهار نیمسال است و طلاب در این مدت بسته به رشته تحصیلی بین 70 تا 77 واحد را میگذرانند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران حجتالاسلام حسینی با اشاره به اینکه متقاضیان ورود به مرکز تربیت مدرس حوزههای علمیه خواهران باید حداقل دارای مدرک سطح دو از حوزه باشند، ادامه داد: فراخوان پذیرش برای دوره ششم این مرکز، اسفندماه سال جاری همزمان با پذیرش سراسری حوزههای علمیه خواهران اعلام می شود.
وی یادآور شد: طلاب دورههای نخستین رشتههای تفسیر و علوم قرآنی، ادبیات عربی و فقه و اصول مرکز تربیت مدرس از دوره حضوری این مرکز فارغالتحصیل شدهاند و در حال سپری کردن واحدهای درسی غیرحضوری خود هستند.
پایان پیام/
نظر شما