به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، دکتر سید علی سلیلی، یکی از اساتید دانشگاه، امروز(7بهمن) در دوره آموزشی مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان بابل با بیان اینکه دشمن هدف خود را انتخاب کرده است، اظهار داشت: باید روی آگاهی و عقیده جوانان و خانوادهها بیشتر کار شود و آنها را هدایت و راهنمایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه در چنین شرایطی، منافع ملی، فرهنگی، هویت و ثبات کشورها تحت تاثیر رسانههای جمعی، ماهواره و اینترنت قرار گرفته است، تصریح کرد: اگر کشوری برای ورود به عرصههای نوین، فاقد برنامه باشد با بحران مواجه میشود.
سلیلی، خانواده را در اسلام دارای جایگاه رفیعی دانست و افزود: وضعیت جامعه به سلامت و یا عدم سلامت خانواده بستگی دارد.
وی درباره برنامهریزیهای دشمنان به منظور ایجاد خلل در روابط سالم خانوادهها، تصریح کرد: مردم باید هوشیارانه مراقب شیطنتهای دشمنان باشند.
سلیلی اظهار داشت: خانوادهای که طبق اصول و روشهای دین تشکیل شود و رشد کند، موجب اصلاح و سلامت جامعه میشود.
وی همچنین وجود ماهوارهها، سایتهای بیگانه در جامعه و بدون نظارت والدین را موجب تخریب اندیشهها و اعتقادات جوانان دانست و گفت: عدم کنترل در این زمینه، اعتقادات جوانان را تحت تاثیر اثرات سوء قرار میدهد.
این استاد دانشگاه تقویت فرهنگ بومی را نیز یکی از راههای مقابله با ترویج فرهنگ ماهوارهای در جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: امروزه دشمنان انقلاب و اسلام با گسترش فرهنگ سکولار غرب به دنبال از بین بردن فرهنگ ملی و محلی و اسلامی ما هستند.
سلیلی با بیان اینکه دشمنان اسلام و قرآن همواره درصدد براندازی این نظام اسلامی بودند، افزود: پس از شکست در جنگ سخت هشت ساله، این بار نیز با طراحی جنگ نرم و براندازی وارد صحنه شدند و میخواهند تا نسل جوان را از اعتقادات دینی جدا کرده و بین مردم و ولایت اختلاف ایجاد کنند.
وی از روحانیان خواست تا در این برهه حساس با حضور مداوم خود در مساجد پاسخگوی شبهات و سوالات اعتقادی و دینی جوانان و نوجوانان باشند.
سلیلی مساجد را محور فعالیت های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دانست و افزود: برنامه ریزی و تدابیر لازم از سوی قشر روحانی، زمینه حضور پررنگ جوانان را در مساجد فراهم می کنند.
وی نهادینه کردن سبک زندگی دینی ـ اسلامی را کلیدیترین راهکار در برابر غلبه شیوه زندگی غربی عنوان کرد و گفت: برای مقابله با توطئههای دشمنان باید در این مسیر حرکت کرد.
این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه یکی از مؤلفههای مهم سبک زندگی اسلامی انجام درست وظایف و تکالیف دینی است، اذعان کرد: آنچه امروز ما در عرصه مدیریتی نیاز داریم شناخت چگونگی روند مدیریت رهبران الهی و به کارگیری اصول موفقیت و ماندگاری آنها در اعصار مختلف است.
وی با تأکید بر اینکه ائمه اطهار(ع) هر کدام در مقتضیات زمان خود اهتمام ویژهای در زندگی به سبک و سیاق اسلامی داشتند، افزود: امام حسین(ع) در برنامهریزی دینی جامع و کامل با بزرگ ترین منکر زمان خود که همان جایگزین شدن روش زندگی اموی با سبک زندگی علوی بود قیام و سبک زندگی نبوی و علوی را احیا کرد.
سلیلی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در اجرای سبک زندگی اسلامی در جامعه کنونی، اظهار داشت: تثبیت سبک زندگی اسلامی در جامعه تنها مختص به دستگاههای متولی نسبت بلکه همه ما مسئولان و مردم در یک بسیج همگانی مکلف هستیم در این راستا در قالب برنامه مدون و مشخص با فرهنگسازی در سطوح مختلف اجتماع ایران اسلامی اجرا کنیم.
وی جاریسازی سبک زندگی اسلامی را استراتژیک راهبردی توسعه مدیریتی کشور خواند و بیان کرد: مسئولان تلاش کنند در چارچوب آموزههای قرآنی و محور قرار دادن این احکام در مسیر خدمترسانی به مردم در پرتو منویات رهبری گام بردارند.
پایان پیام/
نظر شما