بیش از 22000 موقوفه در خراسان رضوی وجود دارد

سرپرست معاونت اوقافی و حقوقی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان این که در استان 22 هزار و 63 موقوفه وجود دارد، گفت: تاکنون اطلاعات چهار هزار و 839 موقوفه در شهرستان ها تکمیل و تائید شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام محمد احمدزاده، سرپرست معاونت اوقافی و حقوقی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی صبح امروز(7بهمن) در جمع مسئولان اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی اظهار کرد: درحال حاضر نخستین اولویت قرارگاه قدر تکمیل اطلاعات پایه موقوفات در سامانه است که توسط کارشناسان اداره در حال پیگیری است.


سرپرست معاونت اوقافی و حقوقی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان این که در استان 22 هزار و 63 موقوفه وجود دارد، گفت: تاکنون اطلاعات چهار هزارو 839 موقوفه در شهرستان ها تکمیل و تائید شده است.

 

حجت الاسلام احمدزاده با اشاره به این مطلب که تکمیل ثبت موقوفات در پنج مرحله انجام می شود، خاطر نشان کرد: این مراحل شامل ثبت اطلاعات اولیه توسط کارشناسان ادارات اوقاف شهرستان و تائید اطلاعات توسط رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان است سپس اطلاعات توسط معاون اداره کل اوقاف و سپس مدیر کل اوقاف و امور خیریه تائید می شود و در مرحله آخر توسط کارشناسان سازمان عمل تائید و ثبت موقوفه انجام خواهد شد.


سرپرست معاونت اوقافی و حقوقی ابراز داشت: هم اکنون بیشترین تعهد باقیمانده مربوط به تائید معاون و مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه است که با توجه به تکمیل شدن مرحله شهرستانی در حال اجرا است و استان خراسان رضوی در این زمینه پیش قدم است.


بنابر گزارش شبستان در ادامه، محمدرضا فعال، مدیر بقعه متبرکه خواجه مراد مشهد اظهار کرد: شش میلیارد ریال برای توسعه و عمران بقعه خواجه مراد مشهد سرمایه گذاری شده است.


فعال افزود: بخش اعظم این سرمایه گذاری از محل درآمدها، نذورات و کمک های اهدایی زایران تامین شده است.


وی با بیان اینکه توسعه و عمران بقعه متبرکه خواجه مراد با هدف تامین رفاه، آرامش زایران و زیباسازی محیط انجام شده است، گفت: طرح توسعه وعمران بقعه خواجه مراد مشهد در قالب سامانه های گرمایی و سرمایی، کاشیکاری رواق ها، ‌افزایش درهای ورودی و خروجی، ایجاد کفشداری و انتقال مسیل آب وافزایش تعداد سرویس های بهداشتی انجام شده است.


وی بیان کرد: درهمین راستا آیینه کاری گنبد بالای ضریح، کاشیکاری محراب، ‌نقاشی، ‌طلاکاری و نقره کاری بخشی از سقف شبستان توسط استادکاران زبردست انجام شده است.


مدیر بقعه متبرکه خواجه مراد مشهد به برنامه های فرهنگی اشاره کرد و گفت: درتمام ایام سال برگزاری کلاس های فرهنگی و مذهبی دردستور کار قرار دارد.


وی افزود: کلاس های قرآن، اخلاق، حلقه های معرفت، ایجاد کتابخانه با سیستم باز و برنامه های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان در هر جمعه از برنامه های فرهنگی بقعه متبرکه خواجه مراد است.
 

پایان پیام/

کد خبر 221105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha