4000 نفر از متصدیان واحدهای نانوایی آموزش مهارت نانوایی فراگرفتند

حسن پور گفت: نزدیک به چهار هزار نفر از کارگران و متصدیان واحدهای نانوایی خراسان رضوی آموزش مهارت نانوایی را فرا گرفتند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از چناران، ایرج حسن پور، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی شب گذشته (4بهمن) در تشریح چگونگی اجرای طرح آموزش مهارت نانوایان اظهار کرد: اجرای سیاست های شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و تلاش در جهت افزایش کیفیت نان با اولویت آموزش متصدیان و کارگران واحدهای نانوایی یکی از اصلی ترین وظایف این شرکت است.


وی افزود: با توجه به نقش اثرگذار مهارت نانوایی به عنوان یکی از مهمترین عوامل ارتقاء کیفیت نان این طرح با ایجاد تعامل بین دستگاه های مربوطه شامل سازمان آموزش فنی و حرفه ای و اتحادیه نانوایان شهرستان های استان از سال 89 آغاز و تاکنون ادامه داشته است.


وی اضافه کرد: آموزش مهارت های متفاوت نانوایی به حدود چهار هزار نفر از متصدیان و کارگران شاغل در این صنف و گذراندن 200 هزار نفر ساعت آموزش و همچنین تحقق بیش از صد درصد تعهد آموزشی در شهرستانهایی نظیر نیشابور، گناباد، قوچان، تربت جام، چناران، درگز و فریمان بخشی از ثمرات اجرای این طرح با هدف افزایش کیفیت نان بود که محقق شده است.


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج همچنین به آموزش مهارت 324 نفر از گارگران شاغل در نانوایی های مشهد و ارائه بیش از 16هزار نفر ساعت آموزش خبر داد و ابرازداشت: با توجه به تعهد آموزشی که در سال جاری برای حدود هزار و صد نفر صورت گرفته است امیدواریم با همکاری مسئولان ذیربط شاهد افزایش تعداد آموزش دیدگان رشته های مهارت نانوایی باشیم.


حسن پور در خصوص اعضای تشکیل دهنده کمیته پایش گفت: کمیته پایش کیفیت نان این استان با حضور شرکت غله و خدمات بازرگانی، نماینده استانداری خراسان رضوی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی، اتحادیه نانوایان، انجمن صنفی کارخانجات آردسازی استان با هدف پایش عملکرد، نظارت و سیاست گذاری منسجم و وحدت رویه در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان استان تشکیل شده است.


وی نظارت بر تنظیم درصد اختلاط انواع گندم، بوجاری کامل و صحیح گندم، رعایت درصد رطوبت آرد استحصالی و میزان استخراج و درصد سبوس آرد، پیگیری تداوم غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک، بسته بندی و نشانه گذاری استاندارد و بهداشتی، راه اندازی آزمایشگاه های پخت در کارخانجات آردسازی و نیز تاکید بر رعایت کامل سایر اصول و موازین فنی بهداشتی و ایمنی غذایی در چرخه گندم تا نان را بخشی از مهمترین محورهای پایش سطح کیفیت در صنعت آرد سازی عنوان کرد.


مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج افزود: در حال حاضر همه کارخانجات آرد سازی استان خراسان رضوی از تکنولوژی نوین دنیا برخوردار بوده و لیکن مدیریت همه جانبه بر کارکرد سیستم تولید، افزایش بهره وری، انسجام و وحدت رویه در نظارت بر عوامل تاثیر گذار درکیفیت آرد و نان در کارخانجات آرد سازی و نانوایی ها مورد تاکید این کمیته است.


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج با تاکید بر کاهش درصد سبوس گیری از آرد با توجه به مزایا و اثرات مثبت سبوس آرد نان بر سلامت مصرف کننده و جامعه را از مهم ترین مصوبات عنوان شده در این کمیته دانست و گفت: با عنایت به استانداردهای تعریف شده درخصوص نان و افزایش درصد استحصال آرد و میزان سبوس در آرد، به زودی استاندارد جدید آرد انواع نان جهت اجرای کامل و با نظارت مستمر کمیته اجرایی خواهد شد.


وی با تاکید بر نظارت و ارزیابی مستمر کارخانجات آرد و نانوایی ها افزود: ایجاد گشت های مشترک ارزیابی و ارشاد با حضور کارشناسان کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج، معاونت های غذا و دارو و بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، معاونت بازرسی و نظارت سازمان صنعت و معدن و تجارت و نمایندگان انجمن و اتحادیه های صنفی بخشی دیگر از مصوبات این کمیته است.


حسن پور، نظارت و برخورد در راستای استفاده ازافزودنی های غیرمجاز از جمله جوش شیرین در نانوایی ها را از جمله وظایف این کمیته و دستگاه های نظارتی وتعزیراتی برشمرد و اضافه کرد: تمام تلاش مسئولان بر ارتقای سلامت شهروندان بابهره گیری از نان سالم با درصد سبوس بالا است.


پایان پیام/
 

کد خبر 220495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha