به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، علیرضا خجسته وهاب زاده، رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی انتقال نیرو و مخابرات شرق کشور، صبح امروز(4بهمن) در دومین همایش فرصتها و چالشهای کسب و کار در تجارت انرژی الکتریکی اظهار کرد: حس روند پیشرفت صنعت برق به عنوان زیربنای صنایع کشور از اهداف برگزاری این همایش است.
وی با بیان اینکه در حالی که صنعت برق در راستای اصل 44در حال واگذاری است و صادرات برق در ماده 133 قانون پنجم انجام میشود، تاکید کرد: باید چالشهای صنعت برق را مورد بررسی و واکاوی قرار داد.
خجسته وهاب زاده تصریح کرد: تاکنون بیش از 10 قطعنامه از سوی سازمان ملل و کشورهای اروپایی بر علیه کشور صادر شده تا به اقتصاد کشور ضربه وارد شود اما در این راستا اصلاح قانون زیادی انجام نشده است.
رئیس هیئت مدیره گروه مهمام شرق کشور با بیان اینکه افزایش نرخ ارز در چند ماه اخیر در کشور روی صنعت برق تأثیر گذاشته که باید این اثرپذیری بررسی شود، اذعان داشت: همایش "فرصتها و چالشهای کسب و کار در تجارت الکتریکی" بهانه ای برای برررسی این تحولات اقتصادی در حوزه صنعت برق است.
وی در ادامه با اشاره به این مطلب که یکی از رویکرد های این همایش قوانین و دستورالعملهایی که توسط مجلس و دولت در حوزه صنعت برق مورد بررسی قرار می گیرد، افزود: تأمین مالی تنها از طریق اخذ وام از بانکها انجام نمیشود و بورس انرژی میتواند در این راستا کمک فراوانی کند.
خجسته به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها در کشور اشاره کرد و افزود: با اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها روشهای تأمین مالی نیز تغییر کرده وقطعا این امر روی تأمین مالی اثر میگذارد بنابراین باید موضوع تأمین مالی با شیوهها و آئیننامههای جدید نهادینه شود.
پایان پیام/
نظر شما