به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، مهندس بیژن قاسمی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توزیع نیروی برق کشور شب گذشته (3 بهمن) در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات از برخورداری 100 درصد از جمعیت شهری و 99 درصد از جمعیت روستایی کشور از نعمت برق در حال حاضر خبر داد.
وی افزود: خوشبختانه در عصر حاضرشاهد حرکت سریع صنعت برق در مسیر فرهنگ سازی با رویکرد جدید هستیم که نمونه بارز آن برنامه های تولید شده در صنعت برق از جمله فراخوان کشوری ایمنی در برق خراسان شمالی است.
وی با تاکید بر اینکه صنعت برق کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از بهترین شرکت ها درسطح کشور بوده، گفت: شرکت توزیع برق خراسان شمالی نیز یکی از موفق ترین صنعت ها دربین سایر استان ها است.
وی تصریح کرد: ماهمیشه افتخار می کنیم به استان های خراسان که یکی از موفق ترین استان ها و جزء صنایع عامل و موفق صنعت برق درسطح کشور هستند.
وی نقش هنرمندان در صنعت برق را بسیار تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: برای نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه نیازمند حضور هنرمندان دراین عرصه هستیم.
مهندس فیاض، مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان شمالی در مراسم اختتامیه این مسابقه با اشاره به آغاز فراخوان مسابقه از ابتدای خردادماه سال جاری به 19 استان کشور گفت: در پایان مهلت مقرر 265 اثر به مرحله داوری گذاشته شد که 35 اثربرگزیده شد و 4 اثر به مرحله نهایی رسید.
وی خاطرنشان کرد: مقام اول و دوم برتر این مسابقات را هنرمند استان آذربایجان شرقی شهرستان ارومیه، مقام سوم را خراسان شمالی و نفر چهارم را هنرمند استان تهران به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه فرهنگ سازی و ثبت آموزه ها با اعتقاد به هنر در هر زمینه می تواند نقش مهمی در نهادینه سازی فرهنگ ها داشته باشد، نقش هنر در حل مسائل فرهنگ تخصصی را بسیار موثر و کارساز دانست.
وی هدف از برگزاری این مسابقه را اصلاح شیوه های نوین در فرهنگ مصرف برق و جمع آوری ایده های نو عنوان کرد.
مهندس سعیدی، مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد نیز در این مراسم به دیدگاه های مختلف ایمنی برق در جامعه اشاره کرد و گفت: ایمنی در برق موضوعی است که از جنبه های مختلف اخلاق مداری در ایمنی و مصرف برق و از دید سرآمدی و ارتقای سطح زندگی مورد بررسی قرار داد.
وی متذکر شد: ایمنی باید به عنوان فرهنگ جاری در زندگی رواج داشته باشد چرا که جریان جاری با تغییر فرهنگ اتفاق می افتد و بر این اساس باید از نسل های پاینتر از کودکی تا بزرگسالی استفاده کرد تا آحاد جامعه به این سمت سوق پیدا کنند.
پایان پیام/
نظر شما