ترویج فرهنگ قرآنی در کشور آینده نظام را تضمین می‌ کند

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به تاثیر فرهنگ قرآنی در جامعه، افزود: ترویج فرهنگ قرآنی در کشور آینده نظام را تضمین می‌ کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، پرویز طاهری، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد، صبح امروز ( 4 بهمن ) در نخستین نشست کمیته تعیین شاخص های تشویق قرآن آموزان دانش آموزی و فرهنگی این استان گفت:شاخص های تشویق قرآن آموزان در بخش دانش آموزی و فرهنگی بارویکرد متنوع کلامی و مکتوب، علمی، تسهیلات فرهنگی و هنری- تشویق های اجتماعی، مادی و معنوی تهیه و اجرا می شود.

 

طاهری با اشاره به اجرای طرح نور در زمینه حفظ ملی قرآن کریم، افزود: این شاخص ها براساس نظرات روحانیون، صاحب نظران فعالیت های پرورشی و قرآنی، روانشناسان، نمایندگان موسسات قرآنی تهیه و تدوین می شود.

 

امام جمعه باشت و مسئول مؤسسات قرآنی استان کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: استفاده از نظر متخصصان قرآن، استفاده از مربیان تخصصی در حفظ قرآن کریم و آموزش جهت نگهداری حفظ قرآن و ارتباطات مؤسسات قرآنی از مهم ترین فعالیت هایی است که در بحث قرآن آموزی در اولویت است.

 

حجت الاسلام عبدالرحیم عبودی افزود: باید دانش آموزان و فرهنگیان قرآنی از امتیازات ویژه ای نسبت به دیگران برخوردار شوند تا انگیزه ورود به این زمینه تقویت شود.

 

وی بیان داشت: هم اکنون 20مؤسسه قرآنی در استان با محوریت کیفی بخشی فعالیتها فعال هستند.

 

حجت الاسلام طاووسیان، مدیر درا القرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی این استان هم گفت: مرکز تخصصی بازآموزی مربیان قرآن راه اندازی شده و مربیان قران مدارس می توانند به صورت رایگان از این آموزشها استفاده کنند.

 

دکتر خرامین، روانشناس و استاد دانشگاه نیز گفت: استفاده از روش های علمی برای آموزش قرآن، اجرای همزمان قرآن آموزی و قرآن خوانی برای دانش آموزان، تشکیل ستاد تخصصی ساماندهی حفظ قران، فعالیت های تحقیقی در مورد قرآن کریم، تهیه کتابچه قرآنی متناسب با سن دانش آموزان از اولویت های ترویج فرهنگ قرآنی بین دانش آموزان و فرهنگیان است.

 

جمالی فر، مدیر مؤسسه قرآن نیز گفت: تشکیل هیئت های قرآنی در مدارس باعث ایجاد باور بین دانش آموزان قرآنی خواهد شد.

 

سید مسعود دانشی، نماینده مربیان پرورشی نیز گفت: تشویق های معنوی و مادی ارزشمند برای اثر گذاری بیشتر، ارائه امتیاز ویژه به قاریان وحافظان، شناسایی و جذب علاقمندان قرآنی و ارائه تجهیزات بویژه نرم افزارهای قرآنی به آنان، ترویج خانه های قرآنی، استفاده از حضور روحانیون در مدارس ، برگزاری همایش های قرآنی و معرفی شخصیت های قرآنی به ویژه تبلیغات در معابر از اولویت های تشویق قرآن آموزان است.

 

حجت الاسلام افشار، امام جمعه پاتاوه هم گفت: استفاده از آیات قرآنی در معابر، آموزش همزمان حفظ وتفسیر، توسعه مباحثه قرآنی بین دانش آموزان به ویژه بصورت محله ای وخانه ای، تشویق دانش آموزان قرآنی به روش های تبلیغی، معرفی چهره های قرآنی در رسانه ها، شناسنامه دار کردن حافظان قرآن، تخصصی و عامل بودن مربیان قرآنی از شاخص های تبیین و ترویج فرهنگ قرآنی، تشویق دانش آموزان و فرهنگیان قاری وحافظ است.


پایان پیام/
 

کد خبر 220101

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha