امام جعفر صادق(ع ) صاحب نظر در علوم مختلف بود

نماینده ولی فقیه در دانشگاه کردستان گفت: امام جعفر صادق (ع ) دارای شخصیت جامع علمی و نظرات متقن و ژرف در رشته ها و علوم مختلف بود.

حجت الاسلام و المسلمین عباس فرید افشار با تبریک میلاد حضرت محمد (ص) و سلاله پاکش حضرت امام جعفر صادق (ع) به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: انسان همواره در جستجوى الگویى ‏براى زندگى است و بهترین اسوه و برترین الگو براى بشریت، حضرت محمد (ص) است و پس ‏از پیامبر، امامان معصوم والاترین الگوهاى بشریت هستند که با پیروى از آنان، انسان مى‏تواند بر قله سعادت و تکامل گام نهد.

وی افزود: امام جعفر صادق(ع) شراره درخشانی بود که آسمان سخاوت او را به زمینیان بخشیده بود تا از پرتو آن نور گیرند و در زیر درخشش تابناکش راه خود را به سوی خیر، نیکی و صفا باز یابند و نیز نمونه کامل همه فضائل همچون شجاعت، سخاوت، عبادت، کرامت، فراوانی صدقات و آزاد کردن بندگان و... بود.


این مقام مسئول اظهار داشت: امام صادق(ع ) بهترین لحظات زندگی خویش را وقف تعلیم علوم و دانش های گوناگون کرد و در انجام این تکلیف و مسئولیت الهی تا آنجا به پیشرفت و موفقیت نائل آمد که آوازه دانایی و دانش او همه جا را فرا گرفت و نه تنها علما و دانشمندان مذاهب تشیع و تسنن بلکه حامیان تفکرات الحادی در برابر عظمت شخصیت علمی آن پیشوای الهی خاضع و معترف گشتند.

 

وی اذعان کرد: امام جعفر صادق (ع ) دارای شخصیت جامع علمی و نظرات متقن و ژرف در رشته های مختلف علوم و معارف بود به گونه ای که در دوران زندگی و حیات فرهنگی خویش بسیاری از راه های دانش و بینش را گشود و بیراهه های نادانی و ناآگاهی را مسدود کرد تا زمینه های رشد و نمو و کمال علمی را برای جامعه اسلامی مساعد و مهیا کند.


حجت الاسلام و المسلمین عباس فرید افشار تصریح کرد: نگاه مهربان امام صادق(ع) به جوانان، همراه با بزرگداشت ‏شخصیت، تکریم استعدادها و صلاحیت‏ها، احترام به نیازها و توجه به قلب‏هاى ‏پاک و زلال آنان بود و اقبال جمع جوانان به سوى امام(ع) فرایند عملکرد و رفتار متین، محبت‏آمیز، حکیمانه و سرشار از خلوص وعاطفه آن حضرت بود، بدان حد که سخنش بر اریکه دل آنان مى‏نشست، زیرا گرایش جوان به خوبى، نیکى و زیبایى بیشتر و سریعتر از دیگران است.

  

پایان پیام/

 

کد خبر 21952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha