سالانه 3.5 میلیون تن محصولات کشاورزی در استان اردبیل تولید می‌شود

رئیس اتاق بازرگانی اردبیل با بیان اینکه سالانه 3.5 میلیون تن محصولات متنوع کشاورزی در استان اردبیل تولید می‌شود، گفت: تزریق اعتبار ویژه برای توسعه بخش کشاورزی در قالب تسهیلات ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حسین پیرمؤذن رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل پیش از ظهرامروز ( 2 بهمن) در جلسه کمیسیون تخصصی کشاورزی اردبیل اظهار داشت: لازم است فعالان حوزه کشاورزی چالش‌های پیش رو را برطرف کرده و موانع ترقی واقعی این حوزه را برطرف کنند.


وی افزود: در نگاه به بخش کشاورزی آنچه مهم و اساسی به نظر می‌رسد برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت با اهداف توسعه‌ای نه نگاه مقطعی است که انتظار می‌رود در این زمینه مدیریت جامع را شاهد باشیم.


پیرموذن با بیان اینکه توسعه کشاورزی اردبیل تناسبی با موقعیت ممتاز آن به عنوان قطب توسعه کشاورزی ندارد، ادامه داد: در حالی که سالانه 3.5 میلیون تن محصولات متنوع کشاورزی اعم از زراعی و باغی در این استان تولید می‌شود اما متناسب با این ظرفیت و توانمندی واحدهای فرآوری، زیرساخت‌های توسعه کشاورزی و مجموعه‌های وابسته به این بخش چنان مطلوب توسعه نیافته و شاهد تقویت آنها نبودیم.


رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل اضافه کرد: به رغم تزریق اعتبار ویژه برای توسعه بخش کشاورزی در قالب تسهیلات با بهره کمتر هنوز نتوانستیم با یک چشم‌انداز روشن و امیدوارکننده حرکت‌هایمان را سازماندهی کنیم.


وی با بیان اینکه کشاورزی محور اصلی توسعه استان و رونق شتاب‌آلود آن است، بیان داشت: بی‌توجهی به این حوزه و نبود برنامه جامع در بخش کشاورزی همیشه آزاردهنده بوده و سبب شده تا نتوانیم ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود را شناسایی کنیم.


پیرموذن با تاکید بر این نکته که آنچه که در این میان مهم و اساسی به نظر می‌رسد ایجاد فرصت‌های اشتغال در سایه توسعه کشاورزی به شکل منطقی و همراه با مبنای مشخص است، افزود: این کار نیازمند برخورد کارشناسی است و ضرورت دارد منطق اقتصادی و اشتغال را به درستی در نظر بگیریم.


رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه توسعه سایر مؤلفه‌های رشد همه‌جانبه این استان منوط به حرکت و تقویت حوزه کشاورزی است، تصریح کرد: نباید با تصمیمات مقطعی و زودگذر توجه به این حوزه را محدود و محصور کنیم بلکه ضرورت دارد مشکلات فعالان این بخش را در تمامی مراحل اعم از کاشت، داشت و برداشت درست و دقیق ارزیابی و احصا کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 219343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha