به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، امروز (2 بهمن) در آموزش زوج های جوان کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران گفت: ازدواج در اسلام با مسیحیت تفاوت دارد.
وی ادامه داد: مسیحیت اعتبار را در تجرد میداند و اگر منجر به رهبانیت و انزوا نیز شود به این امر توجه نمی شود اما دین اسلام به ازدواج، احترام خاصی قائل است و به کرات به این امر مقدس تاکید دارد.
حجت الاسلام ابراهیمی اظهار کرد: در جهانبینی وحی اسلامی، اهمیت و ارزش انسان به ازدواج است که این امر نیز دلیل دیگری به اهمیت ازدواج و تقدس نهاد خانواده محسوب می شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه از آیات و نشانههای رحمت پروردگار، خلقت انسان و قرار دادن شریکی از جنس خود است، ادامه داد: خانواده بایستی موجب تسکین و آرامش شود و توجه به این مهم، در تمام مراحل زندگی ضروری است.
وی بیان کرد: در خانواده مودت و دوستی از درون، منفعت شخصی نیست بلکه موجب ثبات زندگی مشترک می شود.
حجت الاسلام ابراهیمی ادامه داد: تغافل و چشم پوشی از اشتباهات یکی از مدیریتهاست که بایستی در خانواده رعایت شود که نوعی ایثار در زندگی محسوب میشود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران عنوان کرد: ازدواج امری مهم و ضروری در دین مقدس اسلام بوده و یکی از مهمترین مراحل تکمیلی زندگی انسان است.
وی ادامه داد: ازدواج بعد از متولد شدن انسان، مهمترین واقعه زندگی محسوب میشود و اسلام با در نظر گرفتن نیازهای واقعی و طبیعی انسان از یک سو و عنایت به مصالح فرد و اجتماع از سوی دیگر، ازدواج را به عنوان بهترین راه و مناسبتترین شیوه برگزیده است.
حجت الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: اهمیت ازدواج از دیدگاه پیامبر اسلام بسیار بوده و این حضرت فرمودند "کسی ازدواج کند، نیمی از دین خود را حفظ کرده است".
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ابراز کرد: نیاز به آرامش که در سرشت آدمی ریشه دارد چنان مهم است که خداوند متعال در بیان فلسفه ازدواج میفرماید: از آیات و نشانههای خداوند این است که برای شما از جنس خودتان همسرانی قرار دادیم تا در کنار آنان آرامش یابید.
وی با اشاره به اهمیت ازدواج از دیدگاه پیشوایان دین مبین اسلام، ابراز کرد: مسئله ازدواج در سخن و سیره پیشوایان معصوم(ع) از جایگاه ارجحی برخوردار است و آن بزرگواران برای نشان دادن اهمیت مسئله علاوه بر آن که خود ازدواج میکردند و تشکیل خانواده میدادند با سخنان ارزنده خود نیز امت اسلامی را به اجرای این سنت حسنه اجتماعی ترغیب و تشویق میکردند.
حجت الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: رسول گرامی اسلام(ص) ازدواج را یکی از سنتهای خود دانسته و مردم را به پیروی از این روش نیکو فرا میخواندند ایشان به اندازهای به آن اهمیت میدادند که خودداریکنندگان از ازدواج را جزو پیروان خویش قلمداد نمیکردند.
وی با نکوهش طلاق، ادامه داد: بهره گیری از زندگی ائمه معصومین(ع) موجب ثبات زندگی مشترک می شود.
پایان پیام/
نظر شما