خبرگزاری شبستان: روشنگری در ارتباط با فتنه 88، بار دیگر بخش اصلی سخنان خطیب توانای نماز جمعه دیروز تهران را تشکیل می داد. موضوعی که علی رغم پاسخ صریح و روشن مردم در نهم دی ماه همان سال به آن، پرونده اش همچنان مفتوح است. و این بار با مسائل مربوط به انتخابات ریاست جمهوری در سال آتی، پیوند خورده است. گویی فتنه گران پاسخ مردم را نشنیده اند و هنوز با پیش کشیدن مسائلی چون "انتخابات آزاد"، در فکر تکرار سناریوی سال 88 و توطئه چینی در این زمینه هستند.
آیت الله سید احمد خاتمی هم از همین زاویه وارد مسئله می شود و با اشاره به برخی تحلیل ها که طی یکی دو هفته گذشته مطرح شده است، تصریح می کند: "ما احساس کردیم در صورتی که در مقابل این تحلیل ها وارد نشویم ممکن است شما پدیدآوردگان حماسه نهم دی ماه بدهکار شوید و سران فتنه طلبکار شوند و این بسیار گزنده است."
خطیب نماز جمعه تهران ادامه می دهد: "من از این تریبون می بینم که تطهیر فتنه گران تبدیل به یک جریان می شود. در غیر این صورت من این مسئله را مطرح نمی کردم اما من احساس خطر می کنم و می گویم شما مردم درست عمل کردید و با بصیرت وارد میدان شدید."
متاسفانه همانگونه که خطیب نماز جمعه تهران دیروز در خطبه های نماز جمعه تذکر دادند، عده ای تلاش دارند تا بزرگی اتفاقی که ضد نظام، ایران، ملت و حتی اسلام صورت گرفت را کوچک کنند تا بتوانند دوباره جای خود را در معادله قدرت پیدا کنند. جریان فتنه گر که از سوی مردم طرد شده است، مسیر توبه را برای بازگشت به دامان ملت و نظام انتخاب نکرده است، بلکه تلاش دارد صورت مساله را پاک کند و با کوچک جلوه دادن اتفاق صورت گرفته، تمام تقصیرها را به گردن جریانات به اصطلاح تندروی مخالف خود بیاندازد و در این مسیر امید به فراموش کردن وقایع تلخ آن سال توسط مردم دارد.
در این راستا علی رغم تلخی های موجود در تکرار وقایع سال فتنه، آیت الله سید احمد خاتمی، تاریخ آن روزها را ورق می زند تا آن کسانی که خیانت ها را از یاد برده اند به یاد آورند. آیت الله خاتمی از 33 دروغی سخن می گوید که در جریان این فتنه مطرح شد و یکی از این دروغ ها برای بی آبرویی فتنه گران کافی بود تا امروز آنها را انسانهایی متدین و شریف لقب ندهند. از مناسبت های دینی ای می گوید که به میتینگ های سیاسی تبدیل شد و از روز قدس که حرمتش با روزه خواری و شعار "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران" شکسته شد. از حمله خداجویان (تعبیر سران فتنه) به مساجد و عزاداران حسینی و شکسته شدن حرمت عاشورا می گوید و از نخست وزیر صهیونیست ها که فتنه گران را سرمایه اسرائیل خوانده بود. و بالاخره ثروت عظیم مشارکت 40 میلیونی مردم ایران را یادآورمی شود که با قدرت طلبی سران فتنه به آتش کشیده شد.
مردم ایران نباید آن روزها را هرگز فراموش کنند تا برای آینده هوشیار باشند. یادآوری آن روزها و نگاه کردن به وقایع از بیرون غبار فتنه نشان می دهد که در سال 88 رویدادی بزرگ در ایران به وقوع پیوست. به تعبیر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، برنامه ریزی ده ساله دشمن در آن روزها به اجرا درمی آمد و مردم بصیری که در آن روزها پیروز از این توطئه بیرون آمدند، امروز نیز باید هشیار باشند که برخی با پاک کردن گذشته، قصد تکرار آن را در آینده دارند و باز سخن از انتخابات آزاد می گویند.
مردم باید هوشیار باشند که در اینجا بازی نظام و مخالف نظام است. کسی با اصلاح طلبان مشکلی ندارد، در صورتی که از فتنه تبری بجویند و از مسیر توطئه بر علیه نظام خارج شوند، نه این که گناه را به گردن دیگران بیاندازند. مردم باید هوشیار باشند که کاستی های اجرایی باعث نشود، عده ای به میدان بیایند که مخالف نظام اند و نشان دادند که علاوه بر آن مخالف اسلامند.
مردم باید هوشیار باشند که قبای زیبای وحدتی که فتنه گران و مخالفان نظام را زیر خود دارد، در واقع اندیشه وحدت ندارد و اندیشه زنده کردن و تطهیر فتنه گران را دارد. و در پایان مردم باید هوشیار باشند که متاسفانه بسیاری از نخبگان مجددا مسیر خطا را پیش گرفته اند.
پایان پیام/
نظر شما