به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، ایوب نجف زاده، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان، امروز(27 دی) در نخستین همایش شوراهای آموزش و پرورش استان در مجتمع فرهنگیان بندر انزلی با بیان اینکه تعلیم و تربیت یک ضرورت جهت رشد و تعالی جامعه است، گفت: آموزش و پرورش تنها دستگاهی است که از همان ابتدا با تعلیم و تربیت سر و کار دارد.
وی با بیان اینکه حجم وسیعی از امور و فعالیت ها با آموزش و پرورش در ارتباط است، افزود: شورای آموزش و پرورش یکی از شوراهای مهم این اداره کل است که طی چند سال اخیر بسیار خوب درخشید.
نجف زاده، ادامه داد: شورای آموزش و پرورش در سنوات اخیر از اهمیت بالایی برخوردار شد به ویژه طی دو سال اخیر که این امر ناشی از اجرای سند تحول بنیادین است.
وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین در سال تحصیلی91-92 در حال اجرا شدن است، افزود: در ابتدای سال تحصیلی جاری، نوسازی مدارس برای جذب بودجه استان جهت مقاوم سازی مدارس تلاش های بسیاری انجام داد و همه دانش آموزان بر سر کلاس هاس درس حاضر شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به تراکم کلاس ها در برخی مدارس، افزود: به دلیل عدم تامین اعتبار در آغاز سال تحصیلی جدید با مشکل کمبود اعتبار مواجه بودیم که با همت اعضای شورای آموزش و پرورش این مشکل رفع شد.
وی اضافه کرد: دستاوردهای سند تحول بنیادین ایجاب می کند تا همکاری و کمک اعضای شوراها را در عرصه تعلیم و تربیت در همه شهرستان ها، بخش ها و روستاها داشته باشیم.
نجف زاده با اشاره به اینکه بین 75 تا 80 درصد مدارس استان یک شیفته هستند، تصریح کرد: این امر در راستای سند تحول بنیادین و علی رغم کمبود فضا در مدارس استان اجرا شد.
وی در ادامه با اشاره به هوشمند سازی 600 مدرسه در استان، بیان کرد:55 درصد مدارس استان نیز شرایط لازم جهت هوشمند سازی را دارند که با استفاده از ارتباطات بین اعضای شورا و ادارت می توان به این مهم دست یافت.
مدیر کل آموزش و پرورش گیلان ادامه داد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران هر دستگاهی می تواند با استفاده از اعتبارات خود یک مدرسه در استان را هوشمند سازی کند.
وی در ادامه جذب و نگه داشت معلم را از دیگر مفاد سند تحول بنیادین اعلام و اذعان کرد: راه اندازی دانشگاه فرهنگیان تحت عنوان پردیس ها در راستای تحقق این امر است.
به گفته وی، اکثر دانشجویان این دانشگاه ها بومی هستند که خود عاملی جهت بومی سازی دانش در استان می شود.
نجف زاده با بیان اینکه دانشگاه های فرهنگیان همطراز با دانشگاه های مطرح کشور از لحاظ علمی است، گفت: 80 درصد دانشجویان این دانشگاه ها دارای رتبه های کمتر از هزار هستند.
وی با اشاره به اینکه امروزه برترین های کشور وارد عرصه معلمی می شوند، گفت: رتبه بندی و نگه داشت معلمان از دیگر مفاد سند تحول بنیادین است که تحقق آن موجب ایجاد انگیزه در این قشر خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش ادامه داد: سند تحول بنیادین شکل دهنده تفکرات جدید در جامعه و تغییر گفتمان ها شده است.
وی با بیان اینکه مشارکت مردمی می تواند این اداره را در پیشبرد امور و تحقق اهداف یاری دهد، تصریح کرد: ما نباید در آموزش و پرورش به حداقل ها اکتفا کنیم و باید خود را به حداکثرها برسانیم.
پایان پیام/
نظر شما