به گزارش خبرگزاری شبستان ،علی اسماعیلی درابتدای بازدید، از بخشهای چاپخانه رایان دیدن کرد و به همراهی اعضای شورای سیاستگذاری صنعت چاپ از جمله علمشاهی مدیر کل جدید دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در نشست با مدیرعامل چاپخانه رایان گفت: از سیاستهای کلی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی این است که از نزدیک با مسوولان چاپخانهها دیدار و مشکلات این صنعت را بررسی کند و سپس دست به تصمیمگیری بزند.
رییس شورای سیاستگذاری صنعت چاپ هدف از این دیدارهای رو در رو را تبیین نقشه راه صنعت چاپ دانست و گفت: امیدواریم دیدار از چاپخانههای مختلف و مسوولان آنها با هدف رفع مشکلات صنعت چاپ استمرار داشته باشد.
سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: ما از دستاندرکاران صنعت چاپ میخواهیم مشکلات این صنعت و راهکارهای حل آنها را به صورت مکتوب به مسوولان مربوطه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارایه دهند. این وزارتخانه تمام تلاش خود را برای تعامل بیشتر با دستاندرکاران صنعت چاپ با هدف اتخاذ تصمیم به کار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت متولی صنعت چاپ هستند ، گفت: دولت وظیفه خود میداند تصمیمات موثری برای پیشرفت صنعت چاپ اتخاذ کند. این تصمیمات زمینههای اشتغالزایی و توسعه همه جانبه کشور را فراهم میکند.
اسماعیلی با اشاره به جلسهای که هفته گذشته اعضای شورای سیاستگذاری صنعت چاپ با کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار کرد، گفت: مجموعه اقدامهایی که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام میشود برای حل مشکلات صنعت چاپ راهگشاست. پیش از این یوسف افراش با عنوان مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پیشرفت صنعت چاپ زحمات بسیاری را کشیدهاند که با انتصاب احمد علمشاهی به عنوان مدیرکل جدید امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری برای حل مشکلات صنعت چاپ همچون گذشته ادامه خواهد داشت.
سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: مشکلات موجود در حوزه صنعت چاپ مقطعیاند. نظام جمهوری اسلامی ایران همواره با این مشکلات مواجه بوده اما توانسته با سربلندی این مشکلات را پشت سر بگذارد.
علی اسماعیلی، سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سپس از بخشهای مختلف چاپخانه پرنیان نیز بازدید کرد.
وی همچنین از بخش های مختلف چاپخانه بانک ملی بازدید کرد و درنشستی صمیمی با مدیرعامل چاپخانه بانک ملی مسایل صنعت چاپ را بررسی کرد .
سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست اظهار کرد: صنعت چاپ نیاز به یک تحول جدی دارد. این صنعت در بسیاری از کشورهای دنیا در رده صنایع اول یا دوم قرار گرفته است. همه صنایع به نوعی وابسته به صنعت چاپ هستند لذا لازم است این صنعت با تحول جدی مواجه و اهمیت آن بر همه دستگاههای دولت نشان داده شود.
رییس شورای سیاستگذاری صنعت چاپ کشور با بیان اینکه اکنون در صنعت چاپ حدود 26 هزار نفر فعالیت میکنند باید شرایطی فراهم شود تا مسوولان وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت ، معدن وتجارت نسبت به حل مشکلات صنعت چاپ اقدام کنند که این مستلزم تلاش همگانی است.
وی با بیان اینکه صنعت چاپ پا به 200 سالگی گذاشته است اما همچون کودک نوپایی است که باید به آن پر و بال داده شود، اظهار کرد: اکنون فضا در جامعه فراهم است و باید با بسیج همگانی دستگاههای مختلف مشکلات صنعت چاپ مرتفع شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور فرهنگی ،اسماعیلی در پایان سخنانش گفت: چاپ و چاپخانهها یک سرمایه ملی محسوب میشوند برای حفظ این سرمایه ملی باید از تمام ظرفیتهای کشور استفاده کنیم تا روز به روز شاهد ارتقای جایگاه صنعت چاپ در کشور باشیم.
در ادامه این نشست توسط کارشناس کنترل کیفیت شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران گزارش مختصری از توانمندیها و تکنولوژیهای این شرکت ارایه شد.
نظر شما