به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حسین امیری، مدیرکل تامیناجتماعی استان گلستان گفت: از مجموع یک میلیون و 800 هزار نفر در استان، 622 هزار نفر بیمه تامین اجتماعی هستند که 35 درصد جمعیت استان را شامل می شود.
وی با بیان اینکه تا پایان آبان امسال، نزدیک به تعداد 148هزار نفر بیمهشده اجباری، 14هزار حرفه و مشاغل آزاد، 12هزار بافندگان، 14 هزار رانندگان، پنج هزار اختیاری، 10هزار کارگر ساختمانی و هشت هزار بیمه توافقی هستند، افزود: در حال حاضر حدود 35 درصد جمعیت کل این استان تحت پوشش بیمه تأمیناجتماعی هستند که نسبت به سال گذشته افراد بیمه شده حدود 18 درصد افزایش داشته است.
امیری در مورد توسعه امکانات استانی این سازمان در سال جدید، گفت: ساختمان جدید شعبه تأمیناجتماعی آزادشهر با زیربنای یک هزار و70مترمربع با هزینهای بالغ بر یک میلیارد و170میلیون تومان و پروژه شعبه دوم گرگان با زیربنای 760مترمربع و هزینهای بالغ بر 67میلیون تومان در محل کوی افسران آن شهر به بهرهبرداری رسیدهاند.
وی افزود: مجتمع ورزشی پیامبراعظم(ص) تأمین اجتماعی گلستان با زیربنای 500مترمربع و هزینهای بالغ بر250میلیون تومان در محل سایت اداری و پروژه بایگانی راکد تأمیناجتماعی گلستان با زیربنای 600مترمربع و هزینهای بیش از350میلیون تومان در محل سایت اداری از پروژههای جدید بودهاند.
امیری با اشاره بهوجود کشاورزان، تصریح کرد: بیمه کشاورزان در این استان مدنظر قرار گرفته و تأمیناجتماعی این استان در آستانه خیزش و تحول اداری بزرگی است و بهزودی شاخصهای توسعه آن به میزان قابل توجهی ارتقا مییابد.
وی ادامه داد: با وجود رونق چشمگیر کشاورزی در استان گلستان، باتوجه به سند توسعه تأمیناجتماعی و تدوین برنامه عملیاتی و راهبردی درقالب فرصتها، تهدیدها، ضعفها و قوتها که بیمه جامع کشاورزان در این برنامه پیشبینی شده است استان گلستان چشمانداز مطلوبی در جهت شمولیت بیمه تأمیناجتماعی برای تمامی آحاد جامعه دارد.
امیری با بیان اینکه اهداف برنامه عملیاتی که با موفقیت اجرایی سند چشماندازی برای تمامی شعب در شهرستانهای مختلف استان است، گفت: این اهداف شامل شمولیت و جامعیت بیمه تأمیناجتماعی، تبدیل وضعیت موجود به مطلوب، ارتقای شاخصهای بیمهای و زیربنای توسعه آن، افزایش منابع صندوق و افزایش امید به زندگی باز توزیع ثروت در جامعه است.
وی افزود: با توجه به هماهنگی صورتگرفته در استان، از این پس، بازرسان شعب تأمیناجتماعی میتوانند بدون هیچ مانعی با شدت و قدرت از تمامی کارگاهها در تمامی نقاط استان بازرسی کنند.
امیری با تأکید بر اینکه حدود 40درصد منابع درآمدی و بیمهای دراستان گلستان بهصورت خاموش است، گفت: برای رسیدن به اهداف مطلوب برنامه در این استان، مدیران، کارکنان و کارشناسان حرفهای تأمیناجتماعی گلستان به شرط الگوگیری و استفاده از خلاقیت کارکنان و کار آنان، توان تبدیل این ظرفیت خاموش به ظرفیت پویا رادارد.
وی اضافه کرد: بزرگی هر سازمانی در درجه نخست بستگی به نیروی انسانی آن دارد و کارکنان تأمیناجتماعی گلستان با داشتن سطوح بالای علمی، با درایت، انسجام، همگرایی، همت و کار مضاعف و با توسل و توکل به خدا میتوانند مجموعه تأمیناجتماعی را در جهت صحیح و رسیدن به اهداف عالی خود یاری دهند.
امیری با بیان اینکه تأمیناجتماعی مجموعهای خدماتی است، گفت: باید تمامی کارکنان فقط به مقوله کار فکر کنند و رضایت همگان را مدنظر داشته باشند تا به اهداف آن که بهصورت جامع، تولید و امنیت اجتماعی در برقراری انواع پوششهای بیمهای تأمیناجتماعی و تولید سلامت و درمان است، جامه عمل پوشانده شود.
مدیرکل تأمیناجتماعی گلستان اظهار کرد: آشنانبودن کارفرمایان به وظایف، کارکردها، خدمات، قوانین و مقررات تأمیناجتماعی یکی از مشکلاتی است که این سازمان با آن مواجه است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی گلستان، وی ادامه داد: متأسفانه بخشی از کارفرمایان کارکردهای ویژه و منحصربهفرد تأمیناجتماعی را بهخوبی نمیشناسند به همین خاطر هزینههای ناشی از بیمه کارگران خود را نمیپذیرند، بهطوری که حقبیمه را نوعی مالیات میانگارند که به اجبار از آنان اخذ میشود. پس سعی میکنند از پرداخت کامل حق بیمه کارگران و از ارائه فهرست واقعی آنان اجتناب کنند.
امیری تأکید کرد: پرداخت حقبیمه کارگران باید بهصورت فرهنگی عمومی در میان کارفرمایان نهادینه شود و بیشک، تغییر یک باورفرهنگی غلط، نیازمند مراحل شناخت، برنامهریزی، آموزش و استمرار آن، جهت نهادینهشدن باور فرهنگی جدیدی است.
پایان پیام/
نظر شما