به گزارش خبرگزاری شبستان، پس از گذشت ماه ها از پیروزی انقلاب لیبی، همچنان شبه نظامیانی که با نیروهای «معمر قذافی» مبارزه می کردند، در شهر بنغازی حضور دارند و این مسئله سبب ناآرامی و ناامنی برای شهروندان شده است.
در اواخر سال گذشته میلادی هزاران نفر از شهروندان بنغازی پس از نماز جمعه تظاهرات کردند و انحلال گروه های شبه نظامی و پایان درگیری ها و ناامنی را خواستار شدند. آنها به خاطر ناآرامیها و انفجارهایی که طی ماه های اخیر رخ داده و جان چندین نفر از شهروندان و نظامیان این شهر را گرفته از مقامات خواستند هرچه سریع تر برای این معضل راه چاره ای بیاندیشند.
در همین راستا، وزیر کشور لیبی طی سخنانی از همه نیروهای انقلابی خواست خود را به مراکز جدید پلیس و نهادهای حفظ امنیت در کشور معرفی کنند تا با کمک و همکاری با این نهادها به برقراری ثبات و ارامش در کشور کمک کنند.
وزیر کشور لیبی روز بیست و سوم دسامبر گذشته از آغاز ثبت نام از انقلابیون در دستگاه های امنیتی جدید لیبی خبر داد. این در حالی است که پس از سرنگونی قذافی دیکتاتور سابق لیبی در اکتبر سال 2011، انقلابیون لیبی به طور موقت وظیفه حفظ امنیت در کشور را برعهده دارند.
وزیر کشور در پاسخ به برخی از انقلابیون لیبی که مخالف پیوستن به پلیس بوده و عقیده دارند دستگاه پلیس لیبی همچنان با حضور نیروهایی فعالیت می کند که از طرفداران سابق قذافی هستند اعلام کرده دولت با ارتش توافقنامه امنیتی برای تامین امنیت شهرها منعقد کرده و اقدامات جدی برای مقابله با شبه نظامیان انجام خواهد داد.
هم اکنون در حالی که کشمکش بین شماری از انقلابیون برای پیوستن به پلیس ادامه دارد، نزدیک به 6 هزار نفر دیگر از آنها، آموزش خود را برای فعالیت به عنوان نیروهای پلیس در چارچوب عملیات خلع سلاح شبهنظامیان آغاز کرده اند.
به گفته مقامات دولت لیبی تا زمانی که گروه های مسلح به دولت ملحق نشوند و کشور با شکل گیری نهادهای امنیتی، نظامی و اقتصادی قوی از وضعیت انقلابی خارج نشود، روند ایجاد ثبات در کشور کامل نمی شود.
پایان پیام/
نظر شما