احتمال تقلب در انتخابات مصر بالا گرفت

بین الملل: سانسور رسانه ها، آزار و اذیت نامزده های دیگر احزاب سیاسی کشور و ممنوعیت تبلیغات های اینترنتی فضایی را برای مردم مصر پدید آورده است که امید هرگونه اجرای دموکراسی در کشور را از آنها گرفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در آخرین دور انتخابات ریاست جمهوری مصر در سال 2005تنها 23 درصد واجدین شرایط به پای صندوق های رای رفتند و حسنی مبارک 88.6 درصد آرا را از آن خود کرد.
در انتخابات مجلس که قرار است یکشنبه برگزار شود هیچ کس انتظار نتیجه متفاوتی را ندارند.
نیروهای امنیتی برای سرکوب مخالفان گماشته شده اند. دستگیری مخالفان، سانسور رسانه ها، آزار و اذیت نامزده های دیگر احزاب سیاسی کشور و ممنوعیت تبلیغات های اینترنتی فضایی را برای مردم مصر پدید آورده است که امید هرگونه اجرای دموکراسی در کشور را از آنها گرفته است.
در این میان اخوان المسلمین بیشترین سرکوب گری را توسط رژیم حاکم متحمل شده است. این حزب در انتخابات سال 2005 توانست 88 کرسی از 444 کرسی مجلس یعنی 20 درصد آنرا بدست آورد. اما همچنان تحت پیگرد سازمان دهی شده و دستگیری و یا محاکمه رهبران و اعضای مهم خود قرار دارد.
150 نامزد از اخوان المسلمین در انتخابات 2005 شرکت کردند و امسال نیز قرار است 135 نامزد شرکت کنند، این در حالی است که پارلمان این کشور تعداد کرسی های خود را به 508 کرسی افزایش داده است (10 نماینده را مبارک انتخاب می کند).
برغم بی نظمی های که در انتخابات سال 2005 به نفع حزب حاکم ثبت شد و کمیته انتخابات آنها را تکذیب کرد، آمریکا دست از حمایت و استقبال از این انتخابات بر نداشت.
در همین راستا اسکوت مکللان، سخنگوی وقت وزارت خارجه امریکا انتخابات سال 2005 را "گامی مهم جهت برگزاری انتخابات چند جانبه، رقابتی، عادل و کاملا آزاد دانست".
بنا به گزارش روزنامه آ ب ث، مصر به عنوان مهره مهم منطقه ای و کشوری که با رژیم صهیونیستی مناسباتی دارد جایگاه ویژه ای برای واشنگتن دارد، اگرچه اتهاماتی همچون عدم آزادی سیاسی در مصر می تواند آمریکا را به عنوان مدعی آزادی و مدافع حقوق بشر در دنیا زیر سوال ببرد.
پایان پیام/
 

کد خبر 2147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha