مجرمان نادم با استفاده از رافت نظام اسلامی به دامان جامعه بازگردند

رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: افراد شرور و مجرمان فراری نادم و پشیمان می توانند از فرصت به وجود آمده برای بهره گیری از رافت نظام اسلامی هر چه سریع تر استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: رافت و بخشش نظام جمهوری اسلامی شامل حال افراد نادم و پشیمان می شود و چنانچه مجرمان فراری دستگیر شوند امکان استفاده از این فرصت برای آنان وجود نخواهد داشت.
  

وی ادامه داد: حضور شمار زیادی از مردم در نشست های صلح و سازش نشان از شوق و ذوق و ایمان و اعتقاد آنان از برقراری دوستی و آشتی میان اقوام و طوایف است.
 

وی با بیان اینکه قتل و نزاع منفورترین حرکت در اسلام است، گفت: دستگاه قضایی همواره از صلح و سازش میان مردم حمایت کرده و آن را برای جامعه مفید می داند.
 

رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: خشکانده شدن ریشه اختلافات تنها با اجرای عدالتی که قرآن کریم بر آن تاکید دارد، امکان پذیر است.
 

وی تصریح کرد: دستگاه قضا همه افراد جامعه اعم از شیعه و سنی را فرزندان نظام و عضو یک خانواده می داند و ممکن است در هر خانواده ای یک فرزند ناخلف نیز پیدا شود که نباید آن را طرد کرد، بلکه باید با هدایت و راهنمایی زمینه اصلاح او را فراهم کرد.
 

حمیدی اظهار داشت: امروز امان نامه در نظام جمهوری اسلامی اولویت و ظرفیتی است که مسوولان به آن اعتقاد دارند تا فرزندان این مملکت که فریب دشمنان را خورده اند مجددا به دامان جامعه بازگردند.
'

صالح محمد شهنوازی' به نمایندگی از طایفه شهنوازی نیز در این نشست گفت: خدا را شاکریم که مسلمانیم و در کشوری زندگی می کنیم که مهد اسلام و از وجود رهبری عالم، مدیر، مدبر و اندیشمند برخوردار است. 
 

شهنوازی بیان کرد: مردانگی را باید در عفو و بخشش جستجو کرد و امید است عموم طوایف و قبایل در سایه رافت و مهربانی نظام جمهوری اسلامی همواره در صلح و سازش بسر برند.
 

مولوی 'محمد گل گمشادزهی' نیز به نمایندگی از طایفه گمشادزهی گفت: بزرگترین نعمت الهی بر انسانها، نزول قرآن کریم و دین مبین اسلام است.
 

وی با بیان اینکه پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) همواره بر صلح و دوستی میان مسلمانان تاکید فرموده اند، افزود: تعصبات قومی و طایفه گرائی از نظر اسلام به عنوان جاهلیت شناخته می شود و منافقان نیز همیشه از این موضوع برای ایجاد اختلاف میان مسلمانان سواستفاده کرده و به اهداف شومشان رسیده اند.
 

وی ادامه داد: دو ظایفه گمشادزهی و شهنوازی از دهها سال پیش تاکنون در صلح و دوستی می زیسته اند هر چند که در طول تاریخ ارتباط آنان دچار افت و خیزهایی شده است.
 

به گزارش روابط عمومی دادگستری سیستان و بلوچستان، گمشادزهی اظهار کرد: اختلافات این دو طایفه اکنون با تلاش نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت و سایر مسوولان استان و وساطت و همکاری سران و ریش سفیدان قبایل و طوایف به صلح و سازش منجر شده که نوید بخش آینده ای درخشان است.
 

نشست صلح و سازش دو طایفه شهنوازی و گمشادزهی با حضور نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، استاندار، مسوولان، علما و روحانیان شیعه و سنی و سران و ریش سفیدان طوایف در سرسرای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان برگزار شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 214365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha