به گزارش خبرگزاری شبستان، زهره ابراهیمی، سعیده جابریان، هنگامه شهیدی، محبوبه نجفی هنرجویان استاد وحید معینی هستند که در این نمایشگاه 34 اثر اکرلیک و ترکیب مواد بر روی بوم و مقوا را در معرض دید عموم قرار دادهاند.
وحید معینی در موردبرگزاری نمایشگاه «نگاهی نو» گفت: «نگاهی نو» نتیجه تلاش چندین سالهی این هنرمندان است و هدف ارائه تصویری مدرن و ایرانی از نقاشی است. آنها با استفاده از نقوش و المانهای موجود در کاشیکاری، سفال و پارچه نقاشی هایی را در معرض دید قرار داده اند. در این نمایشگاه سعی شده از تکرار پرهیز شود و نگاهی نو بر هنر ایرانی و خلاقیت گذشتگان داشته باشند.
او در ادامه اضافه کرد: در این نمایشگاه آثار متنوع با سبک و سیاقی کاملا متفاوت در کنار یکدیگر قرار گرفتهاست. من بسیار خوشحال هستم که هنرمندان این نمایشگاه به خلاقیت های زیادی رسیده اند که امروز می توان آن را در آثارشان شاهد باشیم. بسیار دیده شده که در کلاس های نقاشی هنرجویان را بسمت نقاشی کردن از روی مدل تشویق می کنند اما من سعی کرده ام هنرجویان خودشان راه خود را انتخاب و آثارشان را اجرا کنند ، در واقع من نقش راهبری نداشته بلکه نقش کمک و همکاری داشته ام.
زهره ابراهیمی از سال 72 تا کنون به شکل حرفه ای نقاشی می کشد و تا کنون در چهار نمایشگاه گروهی شرکت داشته است، وی در مورد آثاری که در این نمایشگاه ارائه داده است گفت: در این نمایشگاه از نمادهای قدیم ایران و سمبل هایی که حدود سه هزار سال پیش قبل از دوره ساسانی روی پارچه ها ، سفالها و کاشی ها وجود داشت الهام گرفتهام و در آثارم استفاده کردهام.
او در ادامه افزود: در بعضی آثار که نقش های پارچه های قدیمی را به تصویر کشیده ام رنگ ها را بر اساس ذهنیت خودم انتخاب کردهام. این نقاشی ها ملهم از تم های ایرانی اسلامی و عناصر و المانهای قدیمی است. در بین آثارم نقاشی از بازو بندی هست که در موزه مترو پلیتن قرار دارد. این بازو بند را جنگجویان به هنگام جنگ بر روی بازو و سینه وصل می کردند تا در مقابل خطر محافظت شوند. در آثارم از سمبل های اصیل ایرانی چون بته جقه، نقوش کاشیکاری و سفال های دوره ساسانی و سیمرغ که نماد مقاومت و پایداری است استفاده کرده ام.
ابراهیمی در مورد نمایشگاه«نگاهی نو» گفت: در آثار این نمایشگاه نگاه نو به وضوح دیده میشود و ارتباط بین هنر قدیم و جدید در نقاشی ها ی هنرمندان نمایشگاه وجود دارد. این نمایشگاه به ما نشان میدهد که با دقت بیشتری به مسائلی که برایمان ارزش محسوب میشوند نگاه کنیم.
سعیده جابریان 5/2 سال است که هنرجوی استاد معینی می باشد، نمایشگاه «نگاهی نو» اولین نمایشگاه وی محسوب میشود، جابریان سعی کرده است در این نمایشگاه آثار متنوع و با سبک ها و تکنیک های متفاوت از هم را در معرض دید قرار دهد، او در مورد آثارش گفت: عکس هایی که گاه از طبیعت میگیرم ایده اولیه نقاشی های من را بوجود میآورند. وقتی سوژه جالب را در طبیعت میبینم و یا هنگام بازی بچه ها عکس میگیرم، این عکس ها میتوانند به استارت اولیه کار کمک کنند. در بعضی آثارم در این نمایشگاه از ورق طلا و اسفنج که تکنیک ابداعی خودم است استفاده کردهام. در این آثار برروی ورق طلا به کمک اسفنج حالت سایه روشنی ایجاد شده است.
او در ادامه در مورد کلیت نمایشگاه «نگاهی نو» اضافه کرد: ما هنرجویان استاد معینی هستیم اما هر کدام سبک و مسیر خود را در ارائه آثار داشتهایم و مخاطبان میتوانند تنوع و تفاوت را در آثارمان دنبال کنند.
هنگامه شهیدی که دانشجوی دکترای حقوق بشر از انگلستان است در این نمایشگاه 12 اثر اکرلیک و مواد را بر روی بوم و مقوا به نمایش گذاشته است، او در مورد آثارش گفت: یکسال است که هنرجوی استاد معینی هستم. «نگاهی نو» اولین نمایشگاهم محسوب می شود. آثاری که در این نمایشگاه ارائه داده ام تم های مختلفی چون مذهب و زندگی را شامل می شود.
او در ادامه گفت: در این نمایشگاه نقاشی های مدرن و انتزاعی را به تصویر کشیده ام و سعی کرده ام در آثارم از ایده های جدیدی استفاده کنم ، فکر می کنم در سبک مدرن فضای بیشتری وجود دارد تا تراوشات ذهنی مان را بر روی بوم آوریم، در واقع قدرت عمل و مانور بیشتری در این زمینه برای خلق آثار می توان داشت.
محبوبه نجفی که فوق لیسانس مهندسی شیمی دارد و 5/2 سال است که نقاشی را پیگیری میکند، اودر اولین نمایشگاه خود آثار متنوع برگرفته از نقوش ایرانی را به نمایش گذاشته است ، وی در مورد نقاشی هایش گفت: در این نمایشگاه نقاشی هایی با سبک ها و تم های گوناگونی را کار کردهام. در بین آثارم هم کار مدرن به چشم میخورد و هم آثاری ملهم از کاشی های قدیمی و مهرهای زمان ساسانی دیده میشود. تکنیک نقاشی هایم اکرلیک و مواد است و در آثارم از تم های شناخته شده و نقوش ایرانی بهره گرفتهام.
نمایشگاه گروهی نقاشی«نگاهی نو» تا چهارشنبه بیستم دی ماه در گالری شکوه دایر است و علاقمندان می توانند همه روزه از ساعت 4 تا 8 بعد از ظهر از این آثار دیدن نمایند.
شایان ذکر است گالری شکوه واقع در چهارراه فرمانیه، بلوار اندرزگو، خیابان سلیمی شمالی، کوچه امیر نوری است.
پایان پیام/
نظر شما