به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، منوره شایسته خوی، مدیر مدرسه علمیه نرجس(س) ظهر امروز (28بهمن) در نخستین یادواره بین المللی بانو طاهایی پیمان با استاد طاهایی را میثاق با ولایت عنوان کرد و گفت: آنچه سبب عزت استاد در دنیا و آخرت است همین پیمان با ولایت بود که خود، پیش از ما آن را فرا گرفته بود.
وی با بیان این که قرآن و سیره اهل بیت(ع) محور اصلی رهنمودهای استاد طاهایی بود، خاطرنشان کرد: استاد طاهایی در مدت عمر خود و در کلاس هایی که برگزار می کرد هرآنچه می گفت برگرفته از قرآن و سیره اهل بیت(ع) بود.
وی در ادامه با اشاره به به آیات 168 تا 172 سوره اعراف بیان داشت: در این آیات بیان شده که یک گروه تحت تعلیم کتاب آسمانی قرار گرفتند؛ اما دنیازده شده و از فرصت های پیش آمده استفاده نکردند و گروه دیگر متمسک به کتاب الهی شدند و از فرصت های زندگی بهترین بهره را بردند.
شایسته خوی با بیان این که با توجه به این آیات ما باید توجه کنیم که در کدام گروه قرار خواهیم گرفت، تصریح کرد: هر کدام از شاگردان استاد طاهایی مدتی را پای درس ایشان نشسته است و همگی به یاد داریم که استاد سخنی جز ازسیره قرآن و سیره اهل بیت(ع) به زبان نیاورد.
وی نشر و ترویج اندیشه های استاد طاهایی را هدف دیگر برگزاری این یادواره عنوان کرد و گفت:استاد طاهایی حافظ علوم اسلامی و اهل بیت(ع) در طول عمر بابرکتش بود.
وی بررسی شخصیت زن مسلمان و کارکردهای خانوادگی او در کنار فعالیت های دیگرش در عرصه های مختلف اجتماعی در جامعه را از دیگر اهداف برگزاری این یادواره دانست.
مدیر مکتب نرجس مشهد خاطرنشان کرد: گسترش تفکر فاطمی و زینبی بانو طاهایی در جامعه از دستاوردهای مهم این یادواره است.
وی با بیان این که استاد در زمینه مدیریتی دو ویژگی داشت، گفت: بانوطاهایی در عین عطوفت و مهربانی اقتدارشان هم حکمفرما بود و نیز می توان گفت اخلاص ایشان، خدایی بودن و به دنبال رضایت خلق تلاش کردن در طول زندگیش بود.
وی با بیان این که استاد طاهایی با تأسیس مدرسه علمیه نرجس(س)، کلنگ برنامه های صد ساله این مدرسه را هم به زمین زده است، اذعان داشت: وفاداری، تسلیم، خیرخواهی و مواسات ویژگی های دیگر استاد است.
پایان پیام/
نظر شما