یکی از معروفات بزرگ دینی، حفظ اسلام است

جانشین دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر خوزستان، یکی از معروفات بزرگ دینی را حفظ اسلام، به جا آوردن نماز و دفاع از ولایت فقیه دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید حمزه حسینی، جانشین دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی ازمنکر خوزستان، عصر گذشته(27 بهمن) در همایش گسترش معروفات که در سالن اجتماعات استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: طی بازدیدهای به عمل آمده گزارش شده که در برخی ادارات از 150 نفر کارمند تعداد معدودی در نماز جماعت اداره شرکت می‌کنند که مطلوب نیست.

 

وی با بیان اینکه با وجود فعالیت‌هایی فرهنگی متعدد در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر و اقامه نماز در ادارات استان، هنوز به نتیجه مطلوبی نرسیده‌ایم، افزود: باید برنامه‌های فرهنگی برای اقامه نماز در ادارات و حضور تمام کارکنان در نماز جماعت انجام شود که نتیجه همه این اقدامات به محافل الهی بینجامد.

 

حسینی، یکی از معروفات بزرگ دینی را حفظ اسلام برشمرد و تصریح کرد: اگرچه امربه معروف و نهی از منکر امری اجتماعی است اما نماز در بین معروفات بزرگ‌ترین و رساترین معروف دینی است.

 

وی دفاع جانانه از ولایت فقیه را از بزرگ‌ترین معروفات برشمرد و عنوان کرد: از تمام دستگاه‌های استان دعوت می‌کنیم تا به عنوان تشکیلات اداری از کارکنان خود بخواهند کار دیگری را به وقت نماز اختصاص ندهند.

 

وی به حوادث روز 25 بهمن اشاره کرد و ادامه داد: بار دیگر دست جنایتکار استعمار جهانی از آستین سران فتنه بیرون آمده و اقداماتی را در جاهایی انجام داده‌اند که دو شهید و چند مجروح بر جای گذاشته است.

 

حجت‌الاسلام محمدصادق عظیمی، رئیس شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی خوزستان، نیز امر به معروف و نهی از منکر را محتوا و روح حکومت اسلامی دانست و اظهار داشت: اگر این مفاهیم اجرا نشود حکومت فقط در ظاهر اسلامی است.

 

وی با اشاره به تاثیر عملکرد دستگاه‌های حکومتی بر مردم، غالب مردم را تقلید کننده رفتار حاکمان عنوان کرد و یاد آور شد: مردم شیوه رفتار خود را از حکومت کسب می‌کنند و اگر عملکرد حکومتی با عنوانش متضاد باشد، زمینه فساد در مردم ایجاد می‌شود.

 

حجت الاسلام عظیمی، با بیان اینکه نه تنها کسانی‌ که در رأس هستند، بلکه کارمندان نیز باید در همه امور خود مهذب و صادق باشند، اضافه کرد: حفظ دستگاه‌ها در زمینه مسائل دینی ارزش و اهمیت مضاعف دارد و در صورت وقوع تخلف، باید به سرعت توسط همان دستگاه، اصلاح و جبران شود.

 

وی برنامه‌ریزی در راستای اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: برای عملی شدن تذکرات و به وجود نیامدن اثرات منفی باید تمهیداتی اتخاذ شود؛ نظارت پرسنل حراست در محیط کاری نباید همراه با مچ‌گیری و افشاگری باشد، بلکه باید جنبه اصلاح و درمان داشته باشد همچنین روش‌هایی مورد استفاده نباید آبروی افراد را به خطر بیندازد.

 

وی با بیان اینکه اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، جامعه را سالم، پویا و متعادل می‌کند، ابراز داشت: معیارهای ارزشی در اسلام، ثابت و انجام آنها در همه دوران‌ها مورد تاکید می باشد و فریضه امر به معروف و نهی از منکر عصاره و چکیده اصول زندگی و ارزش‌های اسلامی است.

 

رئیس شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه در هر نظامی مردم خواسته یا ناخواسته از مسئولان خود پیروی می‌کنند، بیان کرد: در طرز لباس پوشیدن، نحوه رفتار، برخورد صحیح با ارباب رجوع و صداقت مردم از مسئولان خط مشی می‌گیرند.

 

وی با بیان اینکه نخستین شالوده و زیربنای جامعه اسلامی، نهاد خانواده است، چراکه شخصیت انسان در کانون خانواده شکل می‌گیرد، افزود: نهادهایی مانند مساجد، آموزش و پرورش، حاکمیت و دولت نقش به سزایی در تحقق اهداف امر به معروف و نهی از منکر به خود اختصاص داده‌اند.

 

حجت الاسلام عظیمی، با بیان اینکه جامعه‌ای که در آن فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر نهادینه نشود، بی‌تحرک و منفعل است، تأکید کرد: امر به معروف ابتدا باید از خود شروع و به خانواده و اجتماع تعمیم داده شود؛ امر به معروف باید در حوزه‌های خصوصی، اختصاصی و اجتماعی و عمومی انجام گیرد.

 

وی با تأکید بر اینکه تذکر باید غیرمستقیم باشد، گفت: برخورد فیزیکی بعد از تذکر قلبی و لسانی باید صورت گیرد تا جامعه از آلودگی‌ها و مفاسد اجتماعی پاک شود؛ معروف از جمله مواردی است که به عقل، شرع و وجدان بیدار ارتباط داشته و منکر نیز مقوله ناشناخته و نامأنوسی است، که خلاف عقل و وجدان است.

 

رئیس شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی خوزستان، مهم‌ترین عوامل تهدید‌کننده جامعه اسلامی را مواد مخدر، ‌مدپرستی و منازعات سیاسی، اهتمام به مسائل فرعی و شبهات دینی برشمرد و اظهار داشت: بستر منکرات جهل، ضعف اعتقادی، محیط فاسد و دوستان ناباب است که توجه جدی به مسائل شرعی و اخلاقی را ضروری می‌کند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 21295

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha