به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، امید سهراب نژاد، معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش کردستان در ششمین نشست شورای آموزش و پرورش استان، گفت: در اجرای برنامه های تحولی تعداد 5 طرح ملی ورزش در سطح مدارس ابتدایی استان اجرا می شود که در مجموع 112 هزار و 574 نفر از دانش آموزان ابتدایی استان تحت پوشش این طرح ها قرار دارند.
وی اجرای طرح ژیمناست در پایه دوم ابتدایی با شرکت 23 هزار و 680 نفر، طرح سباح، آموزش شنا به دانش آموزان پایه سوم ابتدایی با شرکت 23 هزار و 543 نفر، طرح طناورز، آموزش طناب بازی به دانش آموزان پایه چهارم با شرکت 22 هزار و 282 نفر ، طرح تنیس روی میز به دانش آموزان پایه پنجم با شرکت 21 هزار و 423 نفر و دو و میدانی به دانش آموزان پایه ششم با شرکت 21 هزار و 646 نفر را از جمله این طرح ها بر شمرد.
معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش کردستان راه اندازی تعداد 38 مدرسه تخصصی ورزش در سطح استان به منظور استعداد یابی دانش آموزان و آموزش تخصصی ورزش در رشته هایی مانند فوتبال، والیبال، فوتسال، بسکتبال، هندبال، تنیس روی میز و دو و میدانی را از دیگر فعالیت های این معاونت بر شمرد و گفت: 11 باب این مدارس در مقطع ابتدایی، 21 باب در مقطع راهنمایی و 6 باب نیز در مقطع متوسطه فعالیت دارند.
سهراب نژاد با بیان اینکه کیفیت بخشی فعالیت ها و اجرای برنامه های سند تحول بنیادین نیازمند تخصیص اعتبارات فرهنگی است، اظهار داشت: در سال گذشته بابت اجرای سه طرح ورزشی سباح، طناورز و ژیمناست 300 میلیون تومان اختصاص یافت و در سال تحصیلی جاری نیز برای اجرای 5 طرح ملی ورزشی، آموزش و پرورش نیازمند اختصاص مبلغ 500 میلیون تومان از محل اعتبارات فرهنگی است.
وی ساخت تعداد 14 باب استخر شنا که 9 باب آن اجرایی شده و دارای 40 درصد پیشرفت فیزیکی است ، 120 سالن ورزشی داخل مدارس و 16 چمن مصنوعی از محل مصوبات دور سوم سفرهای هیات محترم دولت به استان و احداث کلاس های تربیت بدنی در مدارس را از دیگر برنامه های تربیت بدنی آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: برای اتمام این پروژه های و عملیاتی نمودن آنها نیازمند اختصاص اعتبار از محل تملک دارایی هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه با احتساب جمعیت دانش آموزی و فرهنگیان، قریب به 20 درصد جمعیت استان تحت پوشش برنامه های ورزشی آموزش و پرورش قرار دارند خواستار اختصاص اعتبار به آموزش و پرورش و برنامه های تربیت بدنی از محل فصل تربیت بدنی و سهم یک درصد اعتبارات سایر دستگاه ها شد.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش کردستان نیز در ادامه این جلسه از انعقاد 10تفاهم نامه همکاری با دستگاه های دولتی در راستای پیگیری برنامه های سواد آموزی در سطح استان خبر داد و گفت: در راستای برنامه های سواد آموزی جلسات مشترکی با 14دستگاه در سطح استان برگزار شده است که حاصل آن انعقاد 10 تفاهم نامه همکاری است.
اکبر عظیمی با ارائه گزارشی از مصوبات نشست گذشته شورا و پیگیری تولید محتوای مشترک و چاپ کتاب برای سواد آموزان، خواستار اختصاص مبلغ 50 میلیون تومان از محل اعتبارات فرهنگی استان به همین منظور شد.
وی نظارت بر فعالیت دستگاه ها در اجرای برنامه های سواد آموزی براساس شاخص های ارزیابی عملکرد را از دیگر فعالیت های این معاونت برشمرد و ضمن تشکر و قدردانی از مساعدت و همکاری های ادارات در اجرای برنامه های هفته سواد آموزی به ویژه صدا و سیمای مرکز کردستان در انعکاس برنامه ها و انجام برنامه های تبلیغی برای جذب بی سوادان، خواستار همکاری این مرکز در تهیه و پخش برنامه و فیلم های داستانی پیرامون سواد آموزی شد.
معاون سواد آموزی با اشاره به همکاری برخی از ادارات و دستگاه ها با این معاونت در تامین وسیله نقلیه و فضا برای کلاس گذاری اظهار داشت: کلیه این فعالیت احصاء و گزارش نهایی همکاری دستگاه ها به شورای آموزش و پرورش استان در پایان فعالیت ارائه می شود.
گفتنی است در این نشست با موافقت رئیس شورا و استاندار کردستان مقرر شد مبلغ 500 میلیون تومان از محل اعتبارات فرهنگی استان به منظور اجرای برنامه های ورزشی و پیگیری مصوبات دور سوم سفر هیات محترم دولت در بخش آموزش و پرورش اختصاص یابد.
پایان پیام/
نظر شما