منصوری رئیس جمعیت هلال احمر و مرکز توان بخشی شهرستان ری در گفت و گو با خبرنگار شبستان با اشاره به کیفیت بسیار بالای ساخت ارتزها و پروتزها و کفشهای طبی هلال احمر گفت: هزینه های ساخت این وسایل باتوجه به قطعات و مواد اولیه باکیفیت بالای آن، بسیار مناسب تر از سایر مراکز خصوصی و یا نهادهای دولتی است و در بعضی مواقع هزینه های آن بسیار کمتر از قیمت معمول آن است وانتخاب قطعات و استفاده از مواد اولیه پیش شرط ساخت یک ارتز و پروتز مناسب و استاندارد است.
وی ادمه داد: مهارت و دانش فنی سازندگان و تجربیات آنان در طراحی و ساخت این وسایل از عناصر بی منازعه در کیفیت ارتزها و پروتزها محسوب می شود که این مرکز از وجود نیروهای کارکشته، با تجربه سی ساله و دوره دیده خارج از کشور در این زمینه بهره می برد که تخصص آن ها در تأسیس مراکز توان بخشی در کشورهای همجوار ایران هم موثر بوده است.
رئیس جمعیت هلال احمر و مرکز توان بخشی شهرستان ری از انجام مکاتبه در مقوله تعامل با سازمان های موثر در امر توان بخشی با مدیران آموزش و پرورش و بهزیستی شهرستان ری خبر داد و گفت: این ارگانها به محض مشاهده فردی با مختصات مددجوی امر توان بخشی افراد را به ما معرفی می کنند تا این مرکز بتواند خدمات ارائه دهد.
وی همچنین تصریح کرد: در همین ارتباط اگر مددجویی به ما معرفی شود که از نظر سطح درآمد و بیمه های درمانی در فقر بسر ببرد با ارائه معرفی نامه از سوی مددکار و پزشک معتمد و با همکاری ادارات همکار ذکر شده و پس از تأیید شرایط جسمی مددجو توسط کارشناسان مرکز توان بخشی تهران، فرد به بانک معرفی شده تا بتواند وام درمان با کارمزد 4درصد دریافت کند.
منصوری با اشاره به راه اندازی فاز دوم مرکز توان بخشی هلال احمر شهرری در تیرماه سال جاری گفت: بخش هایی نظیر اتاق CP، اتاق تعادل، اتاق تراپیست، دو مکانوتراپی، مگنت تراپی و اتاق فیزیوتراپیست از قسمتهای مهم این فاز افتتاح شده هستند.
وی تمام خدمات مرکز توانبخشی هلال احمر شهرری را پایین تر از تعرفه معمول دانست و گفت: با توسعه و راه اندازی فاز دوم این مرکز، خدمات گسترده تری به بیماران جنوب شهر تهران ارائه خواهد شد که برای ساخت این مجمتع توانبخشی یک میلیارد ریال بودجه تخصیص داده شده و برای ساخت داروخانه نیز سه میلیارد ریال بودجه در نظر گرفته شد که سالن مجتمع توانبخشی طی مدت یک ماه ساخته شد و پس از ساخت، این سالن با تجهیزات جدیدی راه اندازی شد.
مهندس رضا روح نواز کارشناس اسبق ارتز و پروتز جمعیت هلال احمر نیز در این باره گفت: از الزامات اصلی فعالیت توانبخشی در دنیای امروز تشکیل تیم توانبخشی و فعالیت گروهی آنان در پاسخگوئی به نیاز بیماران جسمی حرکتی است.
وی با اشاره به اهداف اصلی چنین مراکزی اظهار کرد: جلوگیری از معلولیت و ممانعت از پیشرفت ناتوانی در اثر صدمات بوجود آمده و بهبودی عملکرد اعضای صدمه دیده، کمک به پیشرفت درمان های پزشکی انجام شده روی بیمار، افزایش تحرک جسمی مددجو و حفظ و افزایش سلامتی جسمی و روانی، آموزش مهارت های لازم جهت افزایش توانائی ها در مسیر استقلال فردی و اجتماعی از جمله مزایای خدمات ارائه شده در این مرکز است.
وی خاطرنشان کرد: توانبخشی تهران، مورد توجه مدیران سابق جمعیت قرار داشت که با انتقال تجهیزات و ادوات لازم و درنظر گرفتن فضای فیزیکی به این امر سعی گردید این مرکز راه اندازی شود.
روح نواز این مرکز را مهم ترین مرکز توانبخشی در جنوب تهران شمرد و یادآور شد: این مرکز محل رشد و گسترش کمی و کیفی بوده و می توان با سرمایه گذاری های لازم و تبیین برنامه های کوتاه و بلند مدت این مرکز را به یک مرکز جامع دیگر تبدیل کرده که کلیه امکانات برای ایجاد بستر خدمات کامل توانبخشی در آن مستتر باشد.
پایان پیام/
نظر شما