ایجاد فضای پژوهشی به غنای شعر عاشورایی می افزاید

یک شاعرخواستار افزودن جنبه‌های آموزشی به کنگره شعر زنان عاشورایی شد و گفت:محورهای کنگره های شعر بعضا مهم و با ارزش هستند اما باید توجه داشته باشیم که کیفیت را فدای رقابت نکنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، منصوره دفاعی خارج شدن کنگره‌های شعر از چهارچوب رقابتی را یکی از راه‌هایی دانست که می‌تواند به رشد شعر در کشور کمک کند و در این مورد گفت: این که کنگره‌ای با موضوع زنان برگزار شود و در آن به طور خاص به زنان و محورهایی مربوط به آنان پرداخته می‌شود خوب و مفید است اما باید توجه داشت اگر مبنای کنگره‌ها رقابت میان شاعران باشد؛ نمی‌تواند به اندازه کافی سازنده باشند، رقابت کیفیت محتوایی آثار را کم می‌کنند.‏


وی افزود: کنگره‌ها باید زیربنایی عمل کنند و تداوم داشته باشند و به نوعی برنامه‌ریزی شوند که در طول سال در قالب مجموعه‌ای ادبی فعالیت‌هایشان ادامه داشته باشد. اگر این کار با هدف پرورش و آموزش شاعران جوان و ترغیب آنها به فعالیت در زمینه شعر صورت بگیرد تاثیر عمیقی بر فضای شعری کشور می‌گذارد.


دفاعی خواستار افزودن جنبه‌های آموزشی به کنگره شعر زنان عاشورایی شد و عنوان کرد: این کنگره می‌تواند با فراهم آوردن فضایی پژوهشی برای شاعران، برگزاری کلاس‌های آموزشی، جلسات نقد جایگاه خود را میان دیگر کنگره‌های مشابه تثبیت کند. این کنگره می‌تواند با نگاهی نو و جدید اشعار آئینی و ادبیات دفاع مقدس را از تکرار مکررات بیرون بکشد و شاعران و افراد علاقمند را به راهی هدایت کند که در نهایت به حرکتی موثر منتهی ‌شود.


این شاعر شعر را تاریخ منظوم خواند و گفت: ادبیات آینه‌ای از طرز فکر و نگاه افراد است و می‌تواند تاریخ را به صورت منظوم روایت کند، بسیاری از اشعار در طول تاریخ همواره تاثیرگذار و قدرتمند باقی ماندند و توانستند در هر دوره‌ای فرهنگ‌ساز باشند. این محورها هم به خودی خود مهم و ارزشمند هستند و انتخاب آنها به جاست چرا که ما باید ارزش‌ها را زنده نگه داریم اما نباید کیفیت را فدای رقابت کنیم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 211992

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha