به گزارش خبرگزاری شبستان، کامران دانشجو، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در جلسه شورای معاونین وزارت علوم تاکید کرد: حماسه 9 دی مربوط به حزب، جناح یا صنف خاصی نبود بلکه حماسهای ملی با هدف اسلام خواهی و دفاع از کیان ولایت بود و همه اقشار مردم از جمله جامعه دانشگاهی کشور در خلق آن دخیل و نقش آفرین بودند.
وی با اشاره به اینکه در ایام فتنه همانند دوران جنگ تحمیلی همه جبهه باطل از انگلیس، آمریکا، اسرائیل، منافقین سلطنت طلب، بهائیان و... جمع شدند تا نظام جمهوری اسلامی را کنار بگذارند، گفت: حماسه 9 دی، قیام ملت ایران علیه همه طاغوت بود و سالروز به رخ کشیدن بصیرت مردم به روی کسانی است که چنان در خواب و خوش خیالی فرو رفته بودند که این همه تلاشهای دشمنان مختلف اسلام و انقلاب اسلامی آنها را بیدار نکرد.
وزیر علوم با بیان اینکه عدهای نه تنها آزادگی اعلام برائت از فتنهگران را نداشتند بلکه حاضر نشدند حتی یکبار کلمه فتنه را بکار ببرند و آنوقت خود را دلسوز مردم می دانند در حالیکه فتنهگران با هلهله و آشوب به باورها و اعتقادات مردم در عاشورای حسینی اهانت کردند.
دانشجو انجام پژوهشهای علمی برای شناخت ریشههای فتنه وحماسه 9 دی را ضروری دانست و گفت: استادان و دانشجویان و بویژه رشتههای مرتبط با علوم اجتماعی به عنوان افسران و پیشگامان جنگ نرم این حماسه تاریخی را از منظر علمی تحلیل و چگونگی وقوع و آثار آن را برای مردم تبیین نماید.
همچنین در این جلسه گزارشی از طرح پیشنهادی در زمینه الگوی نوین مطالعات و سیاستگذاری در تحولات فرهنگی مطرح شد و مقرر گردید معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم نسبت به پیگیری اقدام کند. همچنین فرایند ارزیابی جامع فرهنگی دانشگاههای دولتی و گزارش اقدامات انجام شده در این زمینه توسط دکتر خواجه سروی معاون فرهنگی اجتماعی ارائه گردید.
ارائه گزارش نظارت، سیاستگذاری و برنامه ریزی جهت موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی توسط سرپرست مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی دستور کار دیگر شورای معاونین وزارت علوم بود که مقرر گردید با هماهنگی معاونت های پژوهش و فناوری ، فرهنگی و اجتماعی و آموزشی جمع بندی نهایی به عمل آید.
پایان پیام/
نظر شما