حجت الاسلام آیت اله شاکری، کارشناس فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی همدان با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان گفت: وحدت امت اسلامی در پناه حق و عدالت همواره یکی از آرمان های دینی پیامبران توحیدی قلمداد شده و براین اساس یکی از محورهای مهم دعوت پیامبر اسلام(ص) بوده است.
وی افزود: اگر مقصود از وحدت آن باشد که همه مذاهب دست از باورهای خود بردارند و به یک مذهب دیگر بپیوندند امکان عملی ندارد و اگر هم عملی شود پس از مدتی مذاهب دیگر پدید خواهد آمد چرا که با حذف مذاهب و یا ادغام آنها وحدت تحقق پیدا نمی کند.
وی خاطرنشان کرد: مقصود از وحدت این است که هر مذهب اسلامی به باورهای مسلم خود ملتزم بوده و بدان عمل کند ولی در برابر مذاهب دیگر از ظرفیت و سعه صدر برخوردار باشد و با هیچ گونه تعصبی اظهار نظر نکند چرا که تعصبات موجب نزاع و درگیری می شود.
حجت الاسلام شاکری تصریح کرد: ساری و جاری شدن وحدت در جامعه موجب پابرجا ماندن و سرافرازی جامعه و نظام، شکست و یأس دشمنان، پیشرفت همه جانبه کشور، تمرکز نیروها، جلوگیری از تفرقه و هرج و مرج، به هدر نرفتن نیروها و جلوگیری از نفوذ و دخالت بیگانگان می شود.
شاکری خاطر نشان کرد: خداوند در قرآن کریم همه را به وحدت و یگانگی دعوت می کند و از اختلاف و تفرقه بر حذر می دارد، از این رو مهمترین عامل وحدت می تواند ایمان به خدا و اطاعت از پیامبران باشد، عامل دیگر توجه به مشترکات است، رعایت دستورات اسلامی و حضور در مساجد و جماعت نیز می تواند در تحقق جامعه ای متحد موثر باشد.
کارشناس فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی همدان تأکید کرد: امروز متأسفانه دشمن بر چالش هایی که موجب نفاق در جامعه می شود، تکیه کرده است.
وی اظهار داشت: ایجاد تفرقه بین شعیه و سنی، طرح مباحث ملی گرایانه و ناسیونالیستی به جای امت واحده اسلامی، نژاد پرستی و قومیت گرایی و تبعیض های ناروا و ناپسند، از جمله چالش های پیش روی امت واحده اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما