هادی فیض منش، معاون فرهنگی مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد پایگاه اشاعه فرهنگ غنی و پربار قرآن و عترت در جامعه هستند، به خبرنگار شبستان گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد بهترین مکان برای پرورش تربیت دینی جوانان و نسل های آینده آنها است.
وی با بیان اینکه مساجد نخستین مراکز تعلیم و تمدن اسلامی بوده است، افزود: جامعه اسلامی بر اساس تعلیمات دینی شکل یافته و بیش از هر چیز به تربیت دینی اهمیت می دهد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان از فعالیت 110 کتابخانه باز در کانون های فرهنگی و هنری در مساجد همدان خبر داد و اظهار داشت: دسترسی آسان، ایجاد فرهنگ عمومی برای مطالعه، نداشتن امکانات خاص برای ایجاد کتابخانه باز از جمله امتیازات کتابخانه های باز در مساجد است.
وی با بیان اینکه تعداد کانون های فرهنگی و هنری فعال در سطح استان همدان فعالیت می کنند، گفت: کلاس های کانون فرهنگی و هنری مساجد بهعنوان یکی از پایگاههای اشاعه فرهنگ غنی و پربار قرآن و عترت در جامعه می توان نام برد.
فیض منش با بیان اینکه جذب جوانان به مساجد از مهم ترین اهداف کانون های فرهنگی و هنری مساجد است، افزود: مسئولان کانون های فرهنگی مساجد باید با نگاه دقیق و آگاهانه تری به جوانان نگاه کنند.
وی با بیان اینکه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد یکی از مهمترین زمینههای رشد و تعالی فرهنگ در جامعه می باشند، تصریح کرد: هرچه این کانونها قویتر شوند بهرهبرداری از آنها افزایش می یابد.
وی با اشاره به اینکه باید خدا باوری و اعتماد به نفس در کانون های مساجد تقویت شود، اضافه کرد: کانون های فرهنگی، هنری مساجد به عنوان نماد مقابله با تهاجم فرهنگی به صورت فعال در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم دشمنان است.
معاون فرهنگی مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه انجام کارهای فرهنگی در مساجد نیز نوعی عبادت است، گفت: نقش فعالان فرهنگی و مدیران کانون های فرهنگی مساجد در گسترش و تقویت روحیه دین باوری اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان بسیار تاثیر گذار است.
فیض منش اضافه کرد: کانون های فرهنگی و هنری باید در جهت جذب بیشتر آینده سازان جامعه اسلامی با بهره گیری از هنر اسلامی به اجرای هر چه بیشتر برنامه های فرهنگی بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما